reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No to myślę że nie masz się czym martwić [emoji6] odpoczywa chłopak [emoji6]
Moja czasami tak do 30tc miała dni że czułam jej np cały dzień a w kolejny nadrabiala [emoji41]
Dobra to już nie panikuje ;) ruszać się na pewno rusza bo czuję, ale właśnie raz ledwo czuje, a drugi fika jak szalony [emoji14]

reklama
Nasza za dni spokojna, czasem puknie coś tam, ale wieczorem tak wariuje, że szok. Wczoraj to przeszła sama siebie. M. to ręka co chwile skakała jak przyłożył [emoji23]

Nasza to chyba ma nogi na dole póki co, coś czuję, bo kopniaki są głownie na dole. :/
Wiem, że ma mnóstwo czasu by się obrócić, ale chciałabym we wt usłyszeć, że jest główka w dół jednak [emoji23]

Moja w 24+4 jeszcze była posladkowo, a w trakcie usg fiknęła w poprzek, a już od 28+4 główkowo [emoji6] znowu u koleżanki w 34 tyg fiknęła główką w dół, gdzie ta już 10 tyg wcześniej panikowala [emoji39]

Moja w 24+4 jeszcze była posladkowo, a w trakcie usg fiknęła w poprzek, a już od 28+4 główkowo [emoji6] znowu u koleżanki w 34 tyg fiknęła główką w dół, gdzie ta już 10 tyg wcześniej panikowala [emoji39]
czyli jest nadzieja, że i nasza gwiazda jeszcze się kilka razy obróci ;)

@Maliina jak tam w domu? To, jak wiadomo, co innego niż w szpitalu. Córcia pomaga przy braciszku?

czyli jest nadzieja, że i nasza gwiazda jeszcze się kilka razy obróci ;)

@Maliina jak tam w domu? To, jak wiadomo, co innego niż w szpitalu. Córcia pomaga przy braciszku?
Mamy armagedon.. Mlody cos cuduje przy karmieniu.. Chwile ssie a potem wypluwa i sie wścieka bo szuka.. Jest mocno absorbujacy ciezko mi iść nawet siku do toalety. Noce rozrabia choc dzis do 2 sie meczylismy z karmieniem i ile possal tyle jego i padl.. Do 6 rano dokarmialam go po troche przez sen.. I dopiero o 6 zjadl pozadniej znow spal potem o 9 i o 12... Wiec odespal sobie noc.
Wybraliśmy sie dzis na 1szy spacer. Przespal go :) zobaczymy co nas znow czeka. M w nocy lecial do apteki po mleko modyfikowane w razie czego bo juz bylam bezsilna ze bedzie glodny..

Mamy armagedon.. Mlody cos cuduje przy karmieniu.. Chwile ssie a potem wypluwa i sie wścieka bo szuka.. Jest mocno absorbujacy ciezko mi iść nawet siku do toalety. Noce rozrabia choc dzis do 2 sie meczylismy z karmieniem i ile possal tyle jego i padl.. Do 6 rano dokarmialam go po troche przez sen.. I dopiero o 6 zjadl pozadniej znow spal potem o 9 i o 12... Wiec odespal sobie noc.
Wybraliśmy sie dzis na 1szy spacer. Przespal go :) zobaczymy co nas znow czeka. M w nocy lecial do apteki po mleko modyfikowane w razie czego bo juz bylam bezsilna ze bedzie glodny..

A laktatorem jesteś w stanie coś ściągnąć?

reklama
Odciagnelam lacznie 100ml ale 40ml poszlo do ścieków :p
Zobaczymy co nam przyniesie noc.

Do góry