reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

No to myślę że nie masz się czym martwić [emoji6] odpoczywa chłopak [emoji6]
Moja czasami tak do 30tc miała dni że czułam jej np cały dzień a w kolejny nadrabiala [emoji41]
Dobra to już nie panikuje ;) ruszać się na pewno rusza bo czuję, ale właśnie raz ledwo czuje, a drugi fika jak szalony [emoji14]

reklama
Nasza za dni spokojna, czasem puknie coś tam, ale wieczorem tak wariuje, że szok. Wczoraj to przeszła sama siebie. M. to ręka co chwile skakała jak przyłożył [emoji23]

Nasza to chyba ma nogi na dole póki co, coś czuję, bo kopniaki są głownie na dole. :/
Wiem, że ma mnóstwo czasu by się obrócić, ale chciałabym we wt usłyszeć, że jest główka w dół jednak [emoji23]

Moja w 24+4 jeszcze była posladkowo, a w trakcie usg fiknęła w poprzek, a już od 28+4 główkowo [emoji6] znowu u koleżanki w 34 tyg fiknęła główką w dół, gdzie ta już 10 tyg wcześniej panikowala [emoji39]

Moja w 24+4 jeszcze była posladkowo, a w trakcie usg fiknęła w poprzek, a już od 28+4 główkowo [emoji6] znowu u koleżanki w 34 tyg fiknęła główką w dół, gdzie ta już 10 tyg wcześniej panikowala [emoji39]
czyli jest nadzieja, że i nasza gwiazda jeszcze się kilka razy obróci ;)

@Maliina jak tam w domu? To, jak wiadomo, co innego niż w szpitalu. Córcia pomaga przy braciszku?

czyli jest nadzieja, że i nasza gwiazda jeszcze się kilka razy obróci ;)

@Maliina jak tam w domu? To, jak wiadomo, co innego niż w szpitalu. Córcia pomaga przy braciszku?
Mamy armagedon.. Mlody cos cuduje przy karmieniu.. Chwile ssie a potem wypluwa i sie wścieka bo szuka.. Jest mocno absorbujacy ciezko mi iść nawet siku do toalety. Noce rozrabia choc dzis do 2 sie meczylismy z karmieniem i ile possal tyle jego i padl.. Do 6 rano dokarmialam go po troche przez sen.. I dopiero o 6 zjadl pozadniej znow spal potem o 9 i o 12... Wiec odespal sobie noc.
Wybraliśmy sie dzis na 1szy spacer. Przespal go :) zobaczymy co nas znow czeka. M w nocy lecial do apteki po mleko modyfikowane w razie czego bo juz bylam bezsilna ze bedzie glodny..

Mamy armagedon.. Mlody cos cuduje przy karmieniu.. Chwile ssie a potem wypluwa i sie wścieka bo szuka.. Jest mocno absorbujacy ciezko mi iść nawet siku do toalety. Noce rozrabia choc dzis do 2 sie meczylismy z karmieniem i ile possal tyle jego i padl.. Do 6 rano dokarmialam go po troche przez sen.. I dopiero o 6 zjadl pozadniej znow spal potem o 9 i o 12... Wiec odespal sobie noc.
Wybraliśmy sie dzis na 1szy spacer. Przespal go :) zobaczymy co nas znow czeka. M w nocy lecial do apteki po mleko modyfikowane w razie czego bo juz bylam bezsilna ze bedzie glodny..

A laktatorem jesteś w stanie coś ściągnąć?

reklama
Odciagnelam lacznie 100ml ale 40ml poszlo do ścieków :p
Zobaczymy co nam przyniesie noc.

Do góry