reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Malinka , a może szpital w Skwierzynie? kuzynka tam rodziła w listopadzie. co prawda szczegółów nie znam, ale wolała tam dalej jechać, niż Międzyrzecz, w skwierzynie ponoć są bardziej skłonni do CC...
myslalam o Skwierzynie tez i Międzychodzie.. ale narazie sie wstrzymam nie mam skurczy a w domu to w dommu wiecej zrobie i moze wspomoge rozwarcie. dziewczyny a seks juz odpada jak czop sie ulatnia codziennie i podplamiam? dzis sporo mi znow wylecialo. ale co wam powiem to wam powiem. 4cm rozwarcia juz mam :D

reklama
4 to juz ok. Ale ja bym wyszła jednak ze szpitala. W domu mniejszy stres. Na pewno psychicznie odpoczniesz od klimatu szpitala. Zastanowisz sie nad innym szpitalem jak bedzie potrzeba. Dzwon do tego od prenatalnych! Moze podziała i pomoże. Zna twoja historie ciąży? O cukrzycy i wadze małego wie?

Seksik ile wlezie niech leci! Może wsadzi ojciec gdzie trzeba i powiększy rozwarcie ;)

Jak ja to wszystko czytam to uwierzcie że że nawet nie chce myśleć o SN, jak pomyślę że przed tym zabiegiem łyżeczkowania szyjka za nic nie chciała współpracować podawali mi te cytoteki czy co to tam jest jeden za drugim i G to dawało to ja podziękuję i wolę chyba żeby mnie pokroili :/
@Maliina współczuję ci na maksa nie chciałabym być na twoim miejscu za nic w świecie :/

@Maliina nie wiem co to był za lek, ale pamietam, jak mi lekarka zapisała jakas taka maść kremowa co sie jednorazowo wciskało do pochwy i ona miała wlasnie jakby „odkazić” pochwę przed porodem... zaraz lecę szukac co to było.

dziewczynki jestem w domu:)
maz sie boi seksic;p a ja przy remoncie wywalilam wszytskie nasze gumki ale ilez to do lidla podskoczyc;p
musze go jakos namowic:p
Wiktorka ja mam nadzieje ze nie tydzien :p dziwi mnie tylko ze przy Julce na 4cm mialam juz osy tu chca czekac do 5-6cm. ale spokojnie jestem w domu tu sie dopracuje wiecej. moze wody zdaza odejsc. w najlepszych snach niesnilam ze jeszzce wyjde do domu przed porodem. nastawilam sie ze juz wyde z Fifim.

dziewczynki jestem w domu:)
maz sie boi seksic;p a ja przy remoncie wywalilam wszytskie nasze gumki ale ilez to do lidla podskoczyc;p
musze go jakos namowic:p
Wiktorka ja mam nadzieje ze nie tydzien :p dziwi mnie tylko ze przy Julce na 4cm mialam juz osy tu chca czekac do 5-6cm. ale spokojnie jestem w domu tu sie dopracuje wiecej. moze wody zdaza odejsc. w najlepszych snach niesnilam ze jeszzce wyjde do domu przed porodem. nastawilam sie ze juz wyde z Fifim.

Odpocznij psychicznie od tego szpitala. Wymęczyli cię tam porządnie. Potrafisz sobie sama badać szyjkę? Może jakbyś tam popatrzyła palcem to też coś da? Może masaż krocza chociaż?
A męża bierz na sile.

reklama
Odpocznij psychicznie od tego szpitala. Wymęczyli cię tam porządnie. Potrafisz sobie sama badać szyjkę? Może jakbyś tam popatrzyła palcem to też coś da? Może masaż krocza chociaż?
A męża bierz na sile.
sama nie bede grzebac. nie wiem czego szukac.. a jak widzialam jak mnie lekarz badal jak gleboko palce pchal i jak daleko to ja sama tego nie osiagne :p

Do góry