reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jak u mnie jest 40+5 to nie licze 41 tylko 40 tydz.
U mnie ok ale mam zdecydowanie więcej skurczy jak w szpitalu. Troszke mnie wybudzaly ale co w domu to w domu. Zobaczymy co przyniesie nam dzis dzien.
Nadal krwawie troche i gubie czop.

Ostatnia edycja:
Ja nawet licząc skończone 32, w tabelce wypadam wyżej nawet patrząc na 90 centyli. Cóż, teraz dwa tygodnie do wizyty jestem bez słodyczy i zobaczymy czy to miało jakiś wpływ [emoji3]

No to tym tokiem to nasza Tośka od początku w 10 centylu [emoji23] kruszyna jakaś mi się szykuje chyba [emoji23] chyba ze na sam koniec przypakuje, czego niekoniecznie nam obu życze.

@Maliina trzymaj się kochana! A rodzić będziesz w tym samym szpitalu? Czy zdecydowałaś się na inny?
Ile ty masz tego czopu, że tyle wychodzi [emoji33][emoji33]

No to tym tokiem to nasza Tośka od początku w 10 centylu [emoji23] kruszyna jakaś mi się szykuje chyba [emoji23] chyba ze na sam koniec przypakuje, czego niekoniecznie nam obu życze.

@Maliina trzymaj się kochana! A rodzić będziesz w tym samym szpitalu? Czy zdecydowałaś się na inny?
Nie wiem ile :D
Ale co toaleta to jest na papierze.. Wczoraj rano w ogole zdjelam wkladke bo mowie juz sie nic nie ulatnia to po co... Polozylam sie do lozka w szpitalu i po jakims czasie poczulam dyskomfort.. A tam wywalilo mi zas sporo czopa.. Ale zawsze widze go na papierze a tu wylecial sam.. Taka mala zlosliwosc wiec juz sie z wkładka nie rozstaje.

Co do tabelki to my tez ciagle powyzej 95 centyla i tak w zasadzie sie trzyma mlody od usg polowkowego.

Eee nie, dopakuje dopiero niedługo u Ciebie. Moja w 20+4 wazyla 400g [emoji16]

reklama
Ja to się w ogóle boje porodu, wy Macie wparcie męża czy partnera ja będę mieć wsparcie rodziców. Zazdroszczę Wam mimo wszystko chciałabym urodzić bo wiele nerwów miałam w ciąży. Lekarz powiedział, że to cud że jeszcze nie poronilam....

Do góry