reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Jak u mnie jest 40+5 to nie licze 41 tylko 40 tydz.
U mnie ok ale mam zdecydowanie więcej skurczy jak w szpitalu. Troszke mnie wybudzaly ale co w domu to w domu. Zobaczymy co przyniesie nam dzis dzien.
Nadal krwawie troche i gubie czop.

Ostatnia edycja:
Ja nawet licząc skończone 32, w tabelce wypadam wyżej nawet patrząc na 90 centyli. Cóż, teraz dwa tygodnie do wizyty jestem bez słodyczy i zobaczymy czy to miało jakiś wpływ [emoji3]

No to tym tokiem to nasza Tośka od początku w 10 centylu [emoji23] kruszyna jakaś mi się szykuje chyba [emoji23] chyba ze na sam koniec przypakuje, czego niekoniecznie nam obu życze.

@Maliina trzymaj się kochana! A rodzić będziesz w tym samym szpitalu? Czy zdecydowałaś się na inny?
Ile ty masz tego czopu, że tyle wychodzi [emoji33][emoji33]

No to tym tokiem to nasza Tośka od początku w 10 centylu [emoji23] kruszyna jakaś mi się szykuje chyba [emoji23] chyba ze na sam koniec przypakuje, czego niekoniecznie nam obu życze.

@Maliina trzymaj się kochana! A rodzić będziesz w tym samym szpitalu? Czy zdecydowałaś się na inny?
Nie wiem ile :D
Ale co toaleta to jest na papierze.. Wczoraj rano w ogole zdjelam wkladke bo mowie juz sie nic nie ulatnia to po co... Polozylam sie do lozka w szpitalu i po jakims czasie poczulam dyskomfort.. A tam wywalilo mi zas sporo czopa.. Ale zawsze widze go na papierze a tu wylecial sam.. Taka mala zlosliwosc wiec juz sie z wkładka nie rozstaje.

Co do tabelki to my tez ciagle powyzej 95 centyla i tak w zasadzie sie trzyma mlody od usg polowkowego.

Eee nie, dopakuje dopiero niedługo u Ciebie. Moja w 20+4 wazyla 400g [emoji16]

reklama
Ja to się w ogóle boje porodu, wy Macie wparcie męża czy partnera ja będę mieć wsparcie rodziców. Zazdroszczę Wam mimo wszystko chciałabym urodzić bo wiele nerwów miałam w ciąży. Lekarz powiedział, że to cud że jeszcze nie poronilam....

Do góry