Ja teraz nie wiem ile wazy.. 2 tyg temu waga niecale 3700.. Ale dzis pije smaczny olejek rycynowy i niech się dzieje co chce.To koleżanka w 35 urodziła z wagą 2600 bodajże [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teraz nie wiem ile wazy.. 2 tyg temu waga niecale 3700.. Ale dzis pije smaczny olejek rycynowy i niech się dzieje co chce.To koleżanka w 35 urodziła z wagą 2600 bodajże [emoji14]
To mnie pociesza, bo ja mam dość sporo na 56. Kolezanki córka miała 59cm i dość długo chodzila w 56 [emoji4]Dziewczyny.. Ja corke urodzilam ponad 4kg i 54cm i pisalam juz ze ubrania 56 nosila jeszcze bardzo dlugo. To sie tyloo tak wydaje. W 62 wskakiwala dopiero jakos na 2 miesiace. To ze klopsik to nie znaczy ze 56 nie ponosi.. Te ciuszki sa jedynie mniej luzne ale te maluchy to naprawdę kruszynki. No chyba ze ktoras urodzi 7kg to juz bedzie problem
Ja teraz nie wiem ile wazy.. 2 tyg temu waga niecale 3700.. Ale dzis pije smaczny olejek rycynowy i niech się dzieje co chce.
Paulina jeszcze bhs sie zdiwila ile takie duze dziecko po osi rozmiar 56. Wszystko zalezy od przybierania juz po porodzie.To ty może nie inwestuj za bardzo w rozmiar 56 [emoji23][emoji23][emoji23]
Dokładnie.Dziewczyny.. Ja corke urodzilam ponad 4kg i 54cm i pisalam juz ze ubrania 56 nosila jeszcze bardzo dlugo. To sie tyloo tak wydaje. W 62 wskakiwala dopiero jakos na 2 miesiace. To ze klopsik to nie znaczy ze 56 nie ponosi.. Te ciuszki sa jedynie mniej luzne ale te maluchy to naprawdę kruszynki. No chyba ze ktoras urodzi 7kg to juz bedzie problem
A pijesz sama w domu czy pod opieka w szpitalu? Ja piłam, ale w szpitalu. Oby coś już pomógł.Ja teraz nie wiem ile wazy.. 2 tyg temu waga niecale 3700.. Ale dzis pije smaczny olejek rycynowy i niech się dzieje co chce.
jesli lato bdzie takie jak ostatnie 2 lata to sierpien Ci nie straszny. a powiem wiecej.. b ratowa pierwszego syna urodzila 5 czerwca 2009r w 35+5 i bylo juz bardzo cieplo. Pamietam jak go z mama bralysmy na spacer takiego malego okruszka w samych bodach na krotki rekawek. ja dlatego na lato kupilam kocyk mgielka z lullalove.. w razie czego w ogole sie go nie czuje.Dziewczyny, te które rodzą bliżej lata kupujecie typowo letnie ubranka ? Kurcze ja mam termin na początku sierpnia i jedni mówią, że pierwsze 2-3 tyg raczej długi rękaw a dopiero potem letnie czyli u mnie prawie że mogły by odpaść bo końcówka lata to chłodniejsze wieczory, a drudzy, że od początku same body na krótki rękaw :/
Ja kupiłam ten otulacz cienkiutki muślinowy z lullalove i kocyk ten bambusowo bawełniany więc w razie czego też przykryjejesli lato bdzie takie jak ostatnie 2 lata to sierpien Ci nie straszny. a powiem wiecej.. b ratowa pierwszego syna urodzila 5 czerwca 2009r w 35+5 i bylo juz bardzo cieplo. Pamietam jak go z mama bralysmy na spacer takiego malego okruszka w samych bodach na krotki rekawek. ja dlatego na lato kupilam kocyk mgielka z lullalove.. w razie czego w ogole sie go nie czuje.