reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny, wizytuje o 16:20 - trzymamy kciuki za roz!
Trzymam kciuki [emoji177][emoji177][emoji177]
Ja wczoraj wizytowałam.
Waga ciężka u nas. 30+4 a "mała" 2020g. Z OM 16.06 a z USG 31.05...
Szyjka długa, twarda i zamknięta, także wszystko ok [emoji6]
20190411_143505.jpeg

Dziewczyny, wizytuje o 16:20 - trzymamy kciuki za roz!
Marta no jasne, pamiętamy [emoji8]
Trzymam kciuki [emoji177][emoji177][emoji177]
Ja wczoraj wizytowałam.
Waga ciężka u nas. 30+4 a "mała" 2020g. Z OM 16.06 a z USG 31.05...
Szyjka długa, twarda i zamknięta, także wszystko ok [emoji6]Zobacz załącznik 961629
Kochana to nigdy nie wiadomo jak do końca z tą waga [emoji846]
Moja w 35+1 miała prawie 3kg najwieksza z calej trójcy mojej. A jaka się urodzi kto to może wiedzieć [emoji4] ważne, że zdrowe. Ja wychodzę z założenia, że lepiej tak niż w druga stronę martwić się o hipotrofie.

reklama
Dziewczyny.. Ja corke urodzilam ponad 4kg i 54cm i pisalam juz ze ubrania 56 nosila jeszcze bardzo dlugo. To sie tyloo tak wydaje. W 62 wskakiwala dopiero jakos na 2 miesiace. To ze klopsik to nie znaczy ze 56 nie ponosi.. Te ciuszki sa jedynie mniej luzne ale te maluchy to naprawdę kruszynki. No chyba ze ktoras urodzi 7kg to juz bedzie problem :)

Do góry