reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Fleur86 no coś ty, to wcale nie jest głupie. Wiele par boi się powiedzieć bliskim ż różnych powodów. Ważne że tu jesteś i juz będziesz się z nami dzieliła przeżyciami. Wiec nigdzie nie uciekaj [emoji6]

reklama
Fleur jeszcze raz kochana gratuluję [emoji8]
U mnie ta ciąża też już przygodami ale też.najwazniejsze że z maleńką wszystko dobrze i rośnie łobuziara.
Niby mnie 30na karku , a do czwórki co by na tą emeryturę się załapać to byłoby bardzo ciężko heh. Ja może bym chciała jeszcze i trzecie ale musiałabym jakaś surugatke wynająć, albo w kolejnej ciąży będę już siwa jak gołąbek że stresów [emoji1787]

Malina to faktycznie,ciśnienie już masz ok, ale jeśli następny raz coś takiego się wydarzy to od razu do szpitala ok? Bo to już chodzi o życie was obojga. Niech ten Fifi już wychodzi [emoji6]

Hej dziewczyny! Przywitam się i tu[emoji4] jeszcze mieszczę się chyba w "staraczkch 2018- udało się" , bo OM miałam 20 grudnia[emoji4][emoji6] także moje marzenie by zajść w ciążę w 2018 roku spełniło się, że tak powiem rzutem na taśmę [emoji6][emoji16] dzisiaj mam 16+0 czyli zaczęliśmy 17 tydzień [emoji7] pod serduszkiem noszę synka a termin porodu mamy na 26 września[emoji4]
Hej! Pamiętam Cię z wątku staraczek. Ogromne gratulacje[emoji173] dużo zdrówka dla Ciebie i synka [emoji4]

Ojej @Maliina co u Ciebie się dzieje. Życzę Ci żebyś już miała Filipka na rękach, bo taka końcówka ciąży, tego "pięknego stanu" to jakiś koszmar. Daj znać jak się czujesz

Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie na samym końcu takiej męczarni jak ma nasza biedna Malina :(( ja cały czas wierzę, że lekarze nie podejmą u mnie innej decyzji jak CC na parę dni przed terminem bo nie wyobrażam sobie czekać na godzinę "0" w takich bólach

Powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie na samym końcu takiej męczarni jak ma nasza biedna Malina :(( ja cały czas wierzę, że lekarze nie podejmą u mnie innej decyzji jak CC na parę dni przed terminem bo nie wyobrażam sobie czekać na godzinę "0" w takich bólach

To nie zawsze tak źle wygląda, więc spokojnie. Każda ciąża inna. Maliina cierpi a ty możesz nic nie odczuwać skurczy. Też są takie przypadki. Ja dopiero czułam skurcze na 24h przed porodem. Wcześniej śmigałam jak łania po lesie [emoji23]

reklama
To nie zawsze tak źle wygląda, więc spokojnie. Każda ciąża inna. Maliina cierpi a ty możesz nic nie odczuwać skurczy. Też są takie przypadki. Ja dopiero czułam skurcze na 24h przed porodem. Wcześniej śmigałam jak łania po lesie [emoji23]
Dokladnie. Z Julcia tego nie mialam :) czekalam sobie spokojnie do 41+3 na nią i nic mi nie dolegalo poza spojeniem. Teraz minely zgagi, spojenia czuje sie jak młody Bog.. Tylko te ręce no i epizod bolowy z wymiotami to jakis wybryk był.

Do góry