reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@ilonaz tak to ja[emoji6] ja już do niego chodziłam na długo, długo przed ciąża. Poleciła mi go znajoma jako specjalistę od trudnych przypadków [emoji6] Bardzo jestem zadowolona z jego podejścia i opieki. Nawet mój mąż, który nie lubi lekarzy z założenia[emoji6] go polubił. Żeby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta. A ty jak go znalazłaś??
Mi go poleciła moja internistka [emoji3] też do niego poszłam przed ciążą, miałam nieregularne miesiączki, policystyczne jajniki i niedoczynność tarczycy. Po niecałych trzech miesiacach byłam w ciąży, także zdecydowanie zgadzam się z opiniami na jego temat. Cały czas podoba mi się opieka w ciąży. Same pozytywy [emoji4]

reklama
Martoosia trzymam kciuki za róż, jeszcze chwila i wejdziesz na wizytę [emoji6]

Fleur86 tak, mam termin na 7września.

IMG_3757.JPG

No to jak obstawiacie znawczynie? [emoji6]

reklama
Do góry