reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@ilonaz tak to ja[emoji6] ja już do niego chodziłam na długo, długo przed ciąża. Poleciła mi go znajoma jako specjalistę od trudnych przypadków [emoji6] Bardzo jestem zadowolona z jego podejścia i opieki. Nawet mój mąż, który nie lubi lekarzy z założenia[emoji6] go polubił. Żeby każdy lekarz miał takie podejście do pacjenta. A ty jak go znalazłaś??
Mi go poleciła moja internistka [emoji3] też do niego poszłam przed ciążą, miałam nieregularne miesiączki, policystyczne jajniki i niedoczynność tarczycy. Po niecałych trzech miesiacach byłam w ciąży, także zdecydowanie zgadzam się z opiniami na jego temat. Cały czas podoba mi się opieka w ciąży. Same pozytywy [emoji4]

reklama
Martoosia trzymam kciuki za róż, jeszcze chwila i wejdziesz na wizytę [emoji6]

Fleur86 tak, mam termin na 7września.

IMG_3757.JPG

No to jak obstawiacie znawczynie? [emoji6]

reklama
Do góry