@Ann nigdzie już nie ucieknę[emoji8] no i teraz to już tylko pozytywne myślenie [emoji106][emoji4]
@Ann89 dziękuję [emoji3531] co racja, to racja. Ciąża to piękny czas, ale stres o tą małą istotkę jest na każdym kroku. Dobrze pamiętam, że ty też wrześniowa?? Czy coś pokreciłam?? Na kiedy masz termin??
@Wiktorka88 O nie ty pierwsza mówisz mi taką historię, że z pierwszym się zeszło a z drugim szybko wyszło. Życzyłabym sobie tego[emoji6] ale narazie priorytetem jest ten mały ancymonek w brzuchu [emoji6] niech się urodzi zdrowy i to mi wystarczy[emoji4] a co do przyszłości to życie pokaże[emoji6]
@ilonaz dziękuję [emoji8] i miło mi, że mnie pamietasz[emoji4] nie wiem czy wiesz, ale mamy tego samego lekarza z tego, co kojarzę [emoji6] no i Twoja mała faktycznie już kawał panienki[emoji7]
@martoosia04 [emoji110][emoji110][emoji110] niech w końcu będzie ten róż na 100%[emoji4] długo trzyma cię w niepewności to Twoje dziecię[emoji6] mój to tak się pokazał, że zanim lekarz zapytał czy chcemy znać płeć to już widziałam, co w trawie piszczy[emoji23] no kino bambino zrobił [emoji23] zero wstydu[emoji6] więc liczę, że jak wstydzioch taki to, że jest u Ciebie dziewczynka[emoji106]