reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U nas się okazało, że wózek musimy mieć nowy. Ten po młodszym okazało się, że spleśniał w piwnicy :/
Kurcze szkoda[emoji52] no ale zawsze będziesz miała okazję kupić coś innego [emoji14]
No fakt, wózek w stanie bdb mógł iść i komuś służyć :/ a niestety trzymaliśmy go „na wszelki wypadek” i taki efekt [emoji24]

Ale babcie (babcia i prababcia) chcą się zrzucić na wózek wiec ten wydatek mamy z głowy.
My kupiliśmy używany a tz mama ciągle powtarzała że ona mi da kasę na taki jaki chce a jak już kupiliśmy to chciała nam oddać ale się nie zgodzilam [emoji57]

Kurcze szkoda[emoji52] no ale zawsze będziesz miała okazję kupić coś innego [emoji14]My kupiliśmy używany a tz mama ciągle powtarzała że ona mi da kasę na taki jaki chce a jak już kupiliśmy to chciała nam oddać ale się nie zgodzilam [emoji57]

Ja tez mowię ze nie chce nikogo na nic naciągać bo mamy z M. pieniądze i kupimy wózek ze spokojem. Ale kobiety mi się uparły [emoji23]

IMG_3697.JPG

Paradise Melody czy jakoś tak [emoji23]

Nie podoba mi sie ta torba przy wózku ale mamy swoją kupiona duża szara doczepianą do wózka wiec wymienię ja na bank [emoji23]

Ja wózek dopiero planuje kupic koniec lipca/początek sierpnia.

Jak tak dziewczyny wstawiaja te wózki to dla mnie wszystkie są takie same, jest ie kolory tych materiałów i stelażu się różnią. Dobrze, że nie musiałam wybierać nowego wózka. Tylko jedynie wybór koloru gondoli mi został. Wózek to dla mnie zawsze był najtrudniejszy wybór. Nigdy nie byłam do końca zadowolona z wyboru.

reklama
Jak tak dziewczyny wstawiaja te wózki to dla mnie wszystkie są takie same, jest ie kolory tych materiałów i stelażu się różnią. Dobrze, że nie musiałam wybierać nowego wózka. Tylko jedynie wybór koloru gondoli mi został. Wózek to dla mnie zawsze był najtrudniejszy wybór. Nigdy nie byłam do końca zadowolona z wyboru.

Dla mnie też różnią sie niewiele one wszystkie. Szczerze powiem, że weszłam na Allegro i po prostu zaczęłam szukac. Wózek sie sam znalazł.

Do góry