duzy ale uparty jak siostra.Filip na pewno duzy chłopak, więc życze by szybko zdecydował się na wyjście [emoji170][emoji170][emoji170]
moglby wyjsc a nie jakies dzikie przygotowania sobie urzadza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
duzy ale uparty jak siostra.Filip na pewno duzy chłopak, więc życze by szybko zdecydował się na wyjście [emoji170][emoji170][emoji170]
Kurcze szkoda[emoji52] no ale zawsze będziesz miała okazję kupić coś innego [emoji14]U nas się okazało, że wózek musimy mieć nowy. Ten po młodszym okazało się, że spleśniał w piwnicy :/
My kupiliśmy używany a tz mama ciągle powtarzała że ona mi da kasę na taki jaki chce a jak już kupiliśmy to chciała nam oddać ale się nie zgodzilam [emoji57]No fakt, wózek w stanie bdb mógł iść i komuś służyć :/ a niestety trzymaliśmy go „na wszelki wypadek” i taki efekt [emoji24]
Ale babcie (babcia i prababcia) chcą się zrzucić na wózek wiec ten wydatek mamy z głowy.
Kurcze szkoda[emoji52] no ale zawsze będziesz miała okazję kupić coś innego [emoji14]My kupiliśmy używany a tz mama ciągle powtarzała że ona mi da kasę na taki jaki chce a jak już kupiliśmy to chciała nam oddać ale się nie zgodzilam [emoji57]
A masz już jakiś upatrzony? [emoji14]Ja tez mowię ze nie chce nikogo na nic naciągać bo mamy z M. pieniądze i kupimy wózek ze spokojem. Ale kobiety mi się uparły [emoji23]
Ładny [emoji176]Zobacz załącznik 961318
Paradise Melody czy jakoś tak [emoji23]
Boski [emoji7]Zobacz załącznik 961318
Paradise Melody czy jakoś tak [emoji23]
Jak tak dziewczyny wstawiaja te wózki to dla mnie wszystkie są takie same, jest ie kolory tych materiałów i stelażu się różnią. Dobrze, że nie musiałam wybierać nowego wózka. Tylko jedynie wybór koloru gondoli mi został. Wózek to dla mnie zawsze był najtrudniejszy wybór. Nigdy nie byłam do końca zadowolona z wyboru.