martoosia04
Fanka BB :)
Masz jakiś przyspieszacz czasu? [emoji33][emoji33][emoji33] gdzie ci tak spieszno???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz jakiś przyspieszacz czasu? [emoji33][emoji33][emoji33] gdzie ci tak spieszno???
Ja najchętniej zatrzymała bym czas a on jak na złość tak szybko ucieka [emoji33]Masz jakiś przyspieszacz czasu? [emoji33][emoji33][emoji33] gdzie ci tak spieszno???
A co Ci jeszcze zostało do zrobienia?Ja szczerze mówiąc jestem przerażona [emoji33]
Ten czas tak szybko leci... Mam nadzieję że na początku maja będę na tyle na chodzie żeby po majówce cała resztę ogarnąć [emoji2955]
Martoosia czyli bawimy się na Waszej studniówce [emoji2956]
Kamilaa u ciebie to tak leci że szok a pamiętam że czytałam o twoim teście będąc z młodym na kulkach hehe
Aaaaa faktycznie, wybacz, zaćma ciążowa [emoji1787]Do studniówki to jeszcze 40 dni mamy czas na szukanie kiecki
Torby nawet jeszcze nie mam[emoji1787] ani nic do torby [emoji1787]A co Ci jeszcze zostało do zrobienia?
[emoji23] No to ci zapadł w pamięć ten mój test który robiłam od niechcenia [emoji1787]Martoosia czyli bawimy się na Waszej studniówce [emoji2956]
Kamilaa u ciebie to tak leci że szok a pamiętam że czytałam o twoim teście będąc z młodym na kulkach hehe
Ja dobrze pamiętam, jak jeszcze się Was radzilam czy robić test w dniu @, bo czułam, że lada moment nadejdzie. A Ty mi napisałaś, że coś czujesz, że trafię zaraz na forum czerwcówek i zapraszasz i tak zaraz było [emoji16]Torby nawet jeszcze nie mam[emoji1787] ani nic do torby [emoji1787]
Ale to tak jest jak cześć rzeczy trzeba sobie przełożyć na później bo przy nowym mieszkaniu i remoncie ciągle coś wyskakuje ważniejszego... [emoji58]
Także zostało mi łóżeczko odświeżyć, i przywieźć od teściowej, wózek też trzeba przywieźć.
Torbę i cała aptekę dopiero po majówce będę mogła zamówić, jakieś koszule itp to samo. Fotelik do samochodu.
Ciuszki, kocyki, ręczniki jeszcze ciągle w praniu, ale cześć już mam gotowe. Przewijak z wanienka złożony i odświeżony więc chociaż to już mam z głowy [emoji6][emoji23] No to ci zapadł w pamięć ten mój test który robiłam od niechcenia [emoji1787]Zobacz załącznik 961293