reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jedziemy na IP. Cos jest nie tak. Dzis mi sie cialo w skorze nie mieści. Rece i twarz pieka i eksploduja.

reklama
Ja też co chwilę sprawdzam czy któraś coś napisała. Mam nadzieję, że dziewczyny się jakoś mocno nie męczą i może tulą maleństwa swoje już.

jestem dziewczyny i na szczescie w domu.
zrobili mi ktg.. zapis prawidlowy, cisnienie w szitalu bylo uwaga 112/52.
cudownie trafilam bo moj lekarz mial dyzur.. rozmawial z moim mezem na korytarzu usokajal ich ze jest dobrze tlumaczyl co mi sie dzieje.
wszystko za sprawa wody. od opuchlizny dostalam wybroczyn na rekach.. ogolnie mam takie zadanie.. zwazyc sie dzis.. jutro nie jesc nic poza jablkami zeby nie spozywac zadnej soli i zwazyc sie wieczorem.
ogolnie juz sie zwazylam i mam w 2 tyg przybrane 2kg i w tej chwili jestem juz 1kg na plus od wagi startowej w ciazy. ale wiem tez ze to woda. ogolnie musze zgubic te wode.. jesli nic sie nie wydarzy to indukcja kolo 39tc.

Załączniki

• 55840613_656225551476398_3556150698234085376_n.jpg
    55840613_656225551476398_3556150698234085376_n.jpg
    790,9 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry