reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Martoosia ale wstydnisia ci się trafiła [emoji6] na tym zdjęciu też nic nie widzę że coś tam wisi więc nadzieja jest [emoji7] i też mam przeczucie że tak będzie [emoji8]

Malina, niech już będzie poniedziałek i niech lekarz podejmie decyzję. Nie wiem kochana, ty masz już ciążę donoszoną więc może faktycznie lepiej żeby zrobił cc, bo też nie wiadomo jak dalej będzie z tym ciśnieniem przy tej opuchliźnie. Teraz jest ok ale może w każdej chwili wzrosnąć.
Fajne łóżeczko, te, się zastanawiam nad turystycznym

Liczba i jak tam kochanie?

reklama
Na szczescie wizyta kolejna 12.04 - przez stawiania sie brzucha lekarz chce miec szyjkę pod kontrola. Wiec moze wtedy. A jak nie to 15.04 mam połówkowe to juz musze wiedzieć [emoji173]️

Ja dzis jestem juz na skraju psychicznym. Nie mam sil płakać. Od 3.33 walcze z bolem rak dopiero co moge tel chwycić i cokolwiek zrobic ale zaraz musze go odłożyć bo rece znow najda tym gownem parzacym i dretwiejacym. Jeszcze 1 dzien i wariatkowo. Zebym. Moglam sama bym Filipa wyjela juz.

Zazdroszcze Wam determinacji do odkładania dziecka do łóżeczka. My śpimy w 4 :p
Ja za każdym razem odkładałam do łóżeczka i młody nauczony że śpi u siebie i od razu sam idzie do swojego łóżka jak jest spiacy

Malina może podjedź do szpitala? Może coś poradzą. Chociaż teraz weekend więc kij tam wie jak jest u nich ale ja bym spróbowała [emoji20]

Dzisiaj ten balon na noc :/ oby to cos dalo, bo cesarki boje sie panicznie. Chcialabym zobaczyc dziecko jak sie urodzi.

U mnie to różnie, ze spaniem. Ale 4,5latek śpi codziennie cała noc u siebie. Młodszy 2,5latek też zazwyczaj u siebie, ale budzi się i wtedy muszę przychodzić na chwilę do niego. Najmłodsza jak się pojawi to zapewne jak u Wiktorki będzie spała z na mi [emoji6]

Mallina w poniedziałek wizyta u Twojego lekarza? Oby coś pomógł na to. Nie wyobrażam sobie jak musisz się źle czuć[emoji45]

reklama
Do góry