reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Trzymam kciuki. Oby szybko poszlo.

Mi M dzis powiedzial ze cala twarz mi opuchla i usta tez.. Zaczynam sie zle czuc.
Ale dzis np cisnienie ładne 125/75
Może lepiej dziś się udaj do jakiegoś lekarza, bo takie opuchniecia to chyba zły objaw. Może się coś dziać złego.

Laseczki z dzidzia ok. 100% pewności nie mam co do płci ale popatrzcie sobie i dajcie znać czy wy tez nie dostrzegacie jajec i siurka ;)
219g szczęścia. Szyjka 4,1cm
IMG_3618.JPG

Martoosia super wiesci. Oby tam rzeczywiście zaden ogonek sie nir pojawil. Ale czad!! Ja juz po cichu gratuluję córeczki :)

Może lepiej dziś się udaj do jakiegoś lekarza, bo takie opuchniecia to chyba zły objaw. Może się coś dziać złego.
U mnie to nie ma gdzie dzis.. Ortopede mamy w wyznaczone dni.. A podejrzewam ze rodzinny nie pomoze. Ja jakoś sprobuje to przetrwac.. Rano wyprobuje apap na te bole czy pomaga.. A w poniedziałek będę swojego gina błagać zeby w razie czego jak zna sposob pomogl mi albo wywoływał porod ze wzgledu na to co sie ze mna dzieje.. Cukrzyca, opuchlizna calego ciala i te bole mam nadzieje ze sa juz jakims wskazaniem.. A moze nie bedzie konieczności wywolania.. Ja tylko tydzien potrzebuje wytrwac do chrztu a potem moge sie posypać.

Łóżeczko juz czeka na Filipka :)
Jeszcze czekam na literki i lampkę.

Załączniki

• IMG_20190329_201121.jpg
    IMG_20190329_201121.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 97
Mam bardzo podobne łóżeczko turystyczne tylko w misie a nie trójkąty [emoji23] i z tem organizerem było wygodniej z boku łóżeczka (na tym krótkim boku)

Mallina a opuchlizna taka całego ciała nie ma związku czasami z zatrucie ciążowym? Może coś mylę, ale mam takie przebłyski. Ale do poniedzialku nie tak daleko juz.

reklama
Mallina a opuchlizna taka całego ciała nie ma związku czasami z zatrucie ciążowym? Może coś mylę, ale mam takie przebłyski. Ale do poniedzialku nie tak daleko juz.
tak ale przy zatruciu towarzyszy swedzenie, wysokie cisnienie. ja mialam robione parametry nerkowe, zero bialka w moczu i zatrucie wykluczone. tak na potege mi sie woda zatrzymuje w organizmie.. ta opuchlizna ogolnie nie sprawia mi nic tylko te rece...

@martoosia04 organizer na boku srednio bo tam tez sa organizery od przewijaka i lozeczka.. a z drugiej str jest meijsce na daszek ktorego jeszcze nie montowalam uznalalm za zbyteczne na poczatku.. a kto wie czy latem nie bedzie konieczne.. mam bardzo sloneczny pokoj i w ogole cale mieszknie ma slonce... rano w kuchni, pozniej moj pokoj i na koniec zachodzi u Julii.

Do góry