reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziwne że kazali ci przyjść do szpitala położyć na oddział tylko po to żeby podawać leki które równie dobrze możesz jeść w domu jeszcze na dodatek nie chcą wywołać porodu. A twoj Lekarz prowadzący coś powiedział na to @liczba ?

reklama
Dziwne że kazali ci przyjść do szpitala położyć na oddział tylko po to żeby podawać leki które równie dobrze możesz jeść w domu jeszcze na dodatek nie chcą wywołać porodu. A twoj Lekarz prowadzący coś powiedział na to @liczba ?

Nie widzę w tym nic dziwnego, bo monitoruja dziecko, wole byc tu niz w domu tym bardziej w 40tc. Cisnienie spada wiec chca czekac jak najblizej terminu, zeby ta indukcja nie zakonczyla sie cc, bo nic nie ruszy,a tylko sie namecze Rozwarcia nie mam.
Moj lekarz to widzi tylko pieniadze, a ja juz nie mam zamiaru za nic placic. 3 dni to nie wiecznosc jakos musze wytrzymac.
Po zapisach ktg i cisnienia moga w kazdej chwili podjac decyzje.

Ja już po wizycie. Na wadze 2,5kg więcej w ciągu 4tyg... wyniki idealne jak to powiedział gin. Nie wiem czy się cieszyć, ale szyjka 4,48 [emoji50] ostatnio była 4,08 a na połówkowych 3,88. A wcale się za bardzo nie oszczedzalam. Do tego twarda i zamknięta. A dzidzia grzecznie główką w dół. Już wiem dlaczego tak bardzo czuje ruchy, a ona mi takie kopniaki sprzedaje pod piersiami i po bokach. Dziś z om 28+4 a z usg jest tydzień starsza. Waży 1400g [emoji123]

Ja już po wizycie. Na wadze 2,5kg więcej w ciągu 4tyg... wyniki idealne jak to powiedział gin. Nie wiem czy się cieszyć, ale szyjka 4,48 [emoji50] ostatnio była 4,08 a na połówkowych 3,88. A wcale się za bardzo nie oszczedzalam. Do tego twarda i zamknięta. A dzidzia grzecznie główką w dół. Już wiem dlaczego tak bardzo czuje ruchy, a ona mi takie kopniaki sprzedaje pod piersiami i po bokach. Dziś z om 28+4 a z usg jest tydzień starsza. Waży 1400g [emoji123]
Piękna waga malutkiej [emoji7] super wieści i bardzo dobrze że szyjka dlugasna [emoji6]

Martoosia 3mam kciuki za wizytę i jutrzejsze rozowosci [emoji8]

Pocieszyłas mnie bo już się bałam, będzie dobrze mam nadzieję. Nigdy nie miałam grzybicy kurcze albo taka co nie zauważyłam [emoji6]
Różnicami pomiarów na różnych sprzętach bym się nie przejmowała :)) wystarczy, że lekarz nie dokładne zmierzy brzdąca i już różnica się robi :)) urodzisz i będzie w sam raz nawet sobie nie potrzebnie tym głowy nie zaprzątaj! ;) Spokojnie możesz, ale z grzybicą to i tak gin musi wypisać leki bo będzie nawracała, ale spokojnie nie jest to coś groźnego dla brzdąca nie jedna ma infekcje czy grzybicę w ciąży :)

MalaMi24 ta maść nie zaszkodzi ale najepiej podejść do ekarza, da odpowiednie globulki i szybko przejdzie ;)

Liczba, wow to lada chwila będziesz tulić okruszka
Martoosia 19tc
Myślałam że dzisiaj będę w końcu spała jak dziecko a tu lipa, oczy jak 5zł i Mały też co chwila pobudka z płaczem. Dzisiaj paskudna pogoda, mżawka, pochmurno ehh
Smarowałam potem wzięłam globulkę lactovaginal i szare mydło też poszło w ruch hehe [emoji2] do ginekologa idę 4 kwietnia.

reklama
Do góry