Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwne że kazali ci przyjść do szpitala położyć na oddział tylko po to żeby podawać leki które równie dobrze możesz jeść w domu jeszcze na dodatek nie chcą wywołać porodu. A twoj Lekarz prowadzący coś powiedział na to @liczba ?
Piękna waga malutkiej [emoji7] super wieści i bardzo dobrze że szyjka dlugasna [emoji6]Ja już po wizycie. Na wadze 2,5kg więcej w ciągu 4tyg... wyniki idealne jak to powiedział gin. Nie wiem czy się cieszyć, ale szyjka 4,48 [emoji50] ostatnio była 4,08 a na połówkowych 3,88. A wcale się za bardzo nie oszczedzalam. Do tego twarda i zamknięta. A dzidzia grzecznie główką w dół. Już wiem dlaczego tak bardzo czuje ruchy, a ona mi takie kopniaki sprzedaje pod piersiami i po bokach. Dziś z om 28+4 a z usg jest tydzień starsza. Waży 1400g [emoji123]
Różnicami pomiarów na różnych sprzętach bym się nie przejmowała ) wystarczy, że lekarz nie dokładne zmierzy brzdąca i już różnica się robi ) urodzisz i będzie w sam raz nawet sobie nie potrzebnie tym głowy nie zaprzątaj! Spokojnie możesz, ale z grzybicą to i tak gin musi wypisać leki bo będzie nawracała, ale spokojnie nie jest to coś groźnego dla brzdąca nie jedna ma infekcje czy grzybicę w ciąży
Smarowałam potem wzięłam globulkę lactovaginal i szare mydło też poszło w ruch hehe [emoji2] do ginekologa idę 4 kwietnia.MalaMi24 ta maść nie zaszkodzi ale najepiej podejść do ekarza, da odpowiednie globulki i szybko przejdzie
Liczba, wow to lada chwila będziesz tulić okruszka
Martoosia 19tc
Myślałam że dzisiaj będę w końcu spała jak dziecko a tu lipa, oczy jak 5zł i Mały też co chwila pobudka z płaczem. Dzisiaj paskudna pogoda, mżawka, pochmurno ehh