reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dziewczyny a po ilu miesiącach można się przenieść z dzieckiem do normalnej wanny? Bo ja mam wanienkę ale nie za dużą 80cm i się zastanawiam na ile wystarczy [emoji4]

reklama
U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wannie :) krzesła mamy na dole, łazienka do góry więc nie ma szans codziennie ich tam nosić prędzej bym oszalała szczególnie, że krzesła mam ciężkie :) a trochę boje się tego schylania aż do wanny chwilę po porodzie sama nie wiem
Paulina powiem ci że my pierwsze kąpiele kąpaliśmy młodego w pokoju ale latanie z tą wanienką, miskami z ciepłą wodą to była masakra więc też później wkładaliśmy małą wanienkę do wanny, nalewalismy bez problemu wody i myju myju od razu [emoji6] i nawet lepiej było bo łazience tak cieplutko było [emoji16] a wtedy mój Hubert straszny zmarzluch był, a teraz w samych majtkach by najlepiej po mieszkaniu latał [emoji23]

Ilona ja nie pamiętam [emoji23] ale jak młody miał 10mcy przeprowadziliśmy się do naszego mieszkania buntu mamy ten wysoki brodzik z prysznicem i już tu się normalnie kąpał w brodziku.

Paulina powiem ci że my pierwsze kąpiele kąpaliśmy młodego w pokoju ale latanie z tą wanienką, miskami z ciepłą wodą to była masakra więc też później wkładaliśmy małą wanienkę do wanny, nalewalismy bez problemu wody i myju myju od razu [emoji6] i nawet lepiej było bo łazience tak cieplutko było [emoji16] a wtedy mój Hubert straszny zmarzluch był, a teraz w samych majtkach by najlepiej po mieszkaniu latał [emoji23]
No właśnie o to mi chodzi, wszędzie woda, noszenie tej wanny, nie zawsze mam męża w domu więc albo muszę kupić stojak albo właśnie wanienka do dużej wanny

reklama
Do góry