Wiktorka88 O
Fanka BB :)
U nas lewatywa, ale też nie wyobrażam sobie bez. Chciałam mieć komfort w czasie parcia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczba na porodowce i tak chca robic lewatywe.
A jak z twoim mezem ? Kiedy mial pojechać ?
Też będę prosiła o lewatywę. Nie wyobrażam sobie bez. Wiem, że to fizjologia, ale nie chciałabym narobić pod siebie [emoji39]U nas lewatywa, ale też nie wyobrażam sobie bez. Chciałam mieć komfort w czasie parcia.
U mnie dzis odwrotnie... Zaparcia takie ze chyba mam niechcianego przyjaciela...Hehehe [emoji3] chciałabym być taka opanowana. Mam nadzieję, że nie dostanę "sraczki" jak tylko coś się zacznie dziać
Mi tez. I nospy tez zeby nie brac jak sie da.Mallina mi lekarz mowil żeby odstawić magnez pod koniec ciazy
Wiedz, że uratowałaś mi życie [emoji23] że ja nie wpadłam na to wcześniej żeby ją pod ciepłą wodę wsadzić tą tabletkę!Mi tez. I nospy tez zeby nie brac jak sie da.