reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny używała któraś z Was wanienki nakładanej na wannę jak na zdjęciu ?
Screenshot_20190326-092408.jpeg

Malina też czekam na informacje od was ;)

Paulina ja miałam zwykłą wannę dla syna. A potem jak miał z 3mce kupiłam taki fotelik do wanienki a potem już do wanny
955808

Załączniki

• IMG_20190326_095012.jpg
    IMG_20190326_095012.jpg
    90,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
My mieliśmy zwykła wanienkę dla dziecka - nie wymyślaliśmy za wiele ze stelażami czy czymś. Stawialiśmy na dwóch krzesłach i tyle. I tak jak młodzi polubili kąpiele i zaś zaczynali chlapać to przenosiliśmy sie do dużej wanny. Taka wkładkę te mieliśmy ale u nas sie nie sprawdziła za bardzo. Młodszy szybko nauczył sie siadać wiec potem juz szło łatwiej z myciem go.

U nas ta wkladka też sie nie sprawdzila. Ja też nie wymyślalam. Teraz dostalismy wanienke ze skip hop mała taka bardzo bardzo bardzo fajna.

Załączniki

• Screenshot_2019-03-26-10-02-34.png
    Screenshot_2019-03-26-10-02-34.png
    225,5 KB · Wyświetleń: 67
My mieliśmy zwykła wanienkę dla dziecka - nie wymyślaliśmy za wiele ze stelażami czy czymś. Stawialiśmy na dwóch krzesłach i tyle. I tak jak młodzi polubili kąpiele i zaś zaczynali chlapać to przenosiliśmy sie do dużej wanny. Taka wkładkę te mieliśmy ale u nas sie nie sprawdziła za bardzo. Młodszy szybko nauczył sie siadać wiec potem juz szło łatwiej z myciem go.
U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wannie :) krzesła mamy na dole, łazienka do góry więc nie ma szans codziennie ich tam nosić prędzej bym oszalała szczególnie, że krzesła mam ciężkie :) a trochę boje się tego schylania aż do wanny chwilę po porodzie sama nie wiem

U mnie problem, że albo będę musiała mieć stelaż albo wanienka w dużej wannie :) krzesła mamy na dole, łazienka do góry więc nie ma szans codziennie ich tam nosić prędzej bym oszalała szczególnie, że krzesła mam ciężkie :) a trochę boje się tego schylania aż do wanny chwilę po porodzie sama nie wiem

Nie masz jakiegoś stołu na którym byś mogła postawić na te chwile wanienkę?

reklama
Do góry