reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Malina dzięki Bogu że się dobrze skończyło i bratu nic nie jest. Dobry człowiek i bohater w jednym.
Teraz ty też sie spróbuj zrelaksować [emoji8]

Paulina nie czytaj ulotek [emoji6] mam taką ciotkę agentkę że ostatnio przeczytała ulotkę swojego leku który od dawna ma przepisany i wyczytała takie rzeczy że poleciała do lekarza że chce ją otruć i podlać szybciej do grobu tym lekiem [emoji23]

reklama
Ale tu cisza :x czekamy az nowe Panie dolacza, bo kresek przybywa :)

Powiem Wam, ze nawet juz na ten porod przestalam sie nakrecac, bo boli mnie z dnia na dzien coraz bardziej. Mija kilka godzin i przechodzi. Czekam na termin i oby byly jasniejsze sygnały :p

Powodzenia, 3mam kciuki za mamijne mleczko.Poka pokaz [emoji6]
Bebetto torino 2w1 [emoji7]
IMG_20190323_205926.jpeg
IMG_20190323_212645.jpeg

Ja mam adamexa barletta.. Mi się bardzo podoba mam nadzieje ze Fifi podzieli moje zdanie.
IMG_20190323_231705.jpg

Wiecie co historia z bratem znalazla swoj happy end ale w obliczu tej tragedii baba chciala go okrasc.. Dacie wiare? Ludzie to hieny... On odlozyl portfel i tel na podlodze by pomoc tej kobiecie oblanej tą chemia.. A jakas baba podeszla i chciala mu ukraść.. Gdy zobaczyl krzyknal do niej co robi ze to jego... To odlozyla i powiedziala ze sie pomylila. Doslownie zgłosić to tylko ochronie i z monitoringu wyciagnac gebe takiej i w tv pokazac jak żerują ludzie kiedy inni komus byc moze ratuja zycie..

reklama
Do góry