reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Liczba już niedługo. Czas tak zleci że później bedziesz miala ochote schować dziecko do brzucha. U nas chyba skok rozwojowy i stad to wycie. Mamy pierwszy uśmiech i starsza chora.
Liczba moze lepiej jakby co sie ten kaszel skonczyl przed porodem

reklama
Dokladnie Wiktorka.. dlugo nie trzeba czekac az zateskni sie za zgaga, bolem spojenia jak poczujemy sie bezsilne przy tym maluszku..
ale kazda z nas to przerabia.. macierzynstwo jest jak ciaza.. piekny ale trudny czas. nie zawsze jest kolorowo. Najwazniejsze to i tak mieć zdrowego maluszka przy sobie z resztą sobie człowiek poradzi.
Ja się już nie mogę doczekać pierwszego spaceru :)

Wiadomo ! Najpierw nie moglam doczekac sie porodu teraz 3 miesiaca.
Dzuewczyny czy można dostac @ 5 lub 6 dni po porodzie ?
Mam od wczoraj straszne bole miesiaczkowe. Podobno macica obkurczona więc co to może boleć?

Wiadomo ! Najpierw nie moglam doczekac sie porodu teraz 3 miesiaca.
Dzuewczyny czy można dostac @ 5 lub 6 dni po porodzie ?
Mam od wczoraj straszne bole miesiaczkowe. Podobno macica obkurczona więc co to może boleć?
Wiktorka krwawienie 6 dni po porodzie to nadal jest połóg, ale ty już jesteś dalej to chyba jakiś błąd w poście musiał wystąpić. W trakcie połogu okres raczej nie ma prawa wystąpić. Tak misie wydaje.

Dziewczyny te, które brały Gyn*algin też z Was wypływała na następny dzień ta tabletka taka ni to żółta ni różowa ? :/ Jejku dopiero wzięłam 2 a gdzie tu jeszcze 8!!! Doprowadzają mnie one do szału...

Dziewczyny te, które brały Gyn*algin też z Was wypływała na następny dzień ta tabletka taka ni to żółta ni różowa ? :/ Jejku dopiero wzięłam 2 a gdzie tu jeszcze 8!!! Doprowadzają mnie one do szału...
Niestety, taki "urok" tych tabletek. Dla mnie osobiscie macmiror jeszcze gorszy pod tym względem [emoji57]
Ale różowej wydzieliny nie widzialam, moze cos podraznilas przy aplikowaniu ?

Niestety, taki "urok" tych tabletek. Dla mnie osobiscie macmiror jeszcze gorszy pod tym względem [emoji57]
Ale różowej wydzieliny nie widzialam, moze cos podraznilas przy aplikowaniu ?
Wiesz co ciężko to nazwać różową [emoji14] bardziej coś jak kolor tej tabletki...raczej ewidentnie widzę, że to tabletka bo takie grudkowate rozpuszczone coś...:/ Oszaleje jeszcze przez te 8 dni jak nic...

reklama
Do góry