reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja miałam z córką bebetto torino i byłam zadowolona. Teraz też nam posłuży. Zrobilabym zdjęcie ale na razie jest w częściach u rodziców bo nie mamy gdzie trzymać. Jak znajdę jakieś stare to wrzucę :)

Piękne te Wasze wózki [emoji813]

Miłej niedzieli Wam wszystkim życzę. Oby była pogodna i spokojna [emoji295]

reklama
Ja z córka mialam adamex fajny tylko ciężki. Teraz mamy britax.
Nasz maly wieczorem wczoraj strasznie płakał. Kurcze nie wiem czemu czy już z przemęczenia czy brzuszek go bolał. Mam nadzieje, że to nie kolki. Ma już 5 tyg a wcześniej nic nie wskazywalo.
Liczba jak się czujesz ?
Mallina odważny brat, a ty też już końcówka.
Martoosia już połowa ?? Szaleństwo !

Załączniki

• 20190226_112659.jpg
    20190226_112659.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 75
Wiktorka twój Britax na podobny stelaż do mojego Cybexa. Ja mam cybex balios M bo średnim synu. Tylko gondole dokupilam i bardzo jestem zadowolona z wyglądu. Pokaże wam jak zrobię zdjecia.

Ja mam adamexa barletta.. Mi się bardzo podoba mam nadzieje ze Fifi podzieli moje zdanie.
Zobacz załącznik 954552

Wiecie co historia z bratem znalazla swoj happy end ale w obliczu tej tragedii baba chciala go okrasc.. Dacie wiare? Ludzie to hieny... On odlozyl portfel i tel na podlodze by pomoc tej kobiecie oblanej tą chemia.. A jakas baba podeszla i chciala mu ukraść.. Gdy zobaczyl krzyknal do niej co robi ze to jego... To odlozyla i powiedziala ze sie pomylila. Doslownie zgłosić to tylko ochronie i z monitoringu wyciagnac gebe takiej i w tv pokazac jak żerują ludzie kiedy inni komus byc moze ratuja zycie..
Kurcze naprawdę ludzie są jak świnie, ale prawda jest taka, że złodzieje tylko żerują na takich sytuacjach...
Wózek bardzo ładny :)
U nas podobny - bebetto holland. Ładne są te wózki bebetto [emoji4] oby nam się dobrze jeździło Zobacz załącznik 955049
Też je oglądam ;)
Ja z córka mialam adamex fajny tylko ciężki. Teraz mamy britax.
Nasz maly wieczorem wczoraj strasznie płakał. Kurcze nie wiem czemu czy już z przemęczenia czy brzuszek go bolał. Mam nadzieje, że to nie kolki. Ma już 5 tyg a wcześniej nic nie wskazywalo.
Liczba jak się czujesz ?
Mallina odważny brat, a ty też już końcówka.
Martoosia już połowa ?? Szaleństwo !
Mi nie zależy tak bardzo na wadze wózka bo nigdzie go nie wnosze :)

Wiktorka juz siadam psychicznie i fizycznie. Najchetniej kazdego dnia jechalabym na ip. Bole utrzymuja sie po pare godzin i nagle przechodza jak reka odjął :/ w nocy nie spie, a jak juz mnie zlamie to koszmary, poty. Jeszcze antybiotyk sobie zajadam, a dalej chodze zasmarkana i z kaszlem. W srode ide na wizytę jak uslysze, ze po tych skurczak nic sie nie ruszylo to juz chyba na mnie nie ma sposobu :p

Ja wczoraj mialam taki przyplyw energii ... pogoda cudna! w cieniu 20 stopni a w sloncu odnotowalam 32 :D
umyłam 2 okna na ktorych mi najbardziej zalezalo bo do nich musze wspinac sie sa zbyt wysokie.. pozostale umyje sobie ze spokojem jak skonczymy malowac... jutro ruszamy mam nadzieje ze do srody się uda.
i dzis wstalam z podobnym powerem :p

Ja wczoraj mialam taki przyplyw energii ... pogoda cudna! w cieniu 20 stopni a w sloncu odnotowalam 32 :D
umyłam 2 okna na ktorych mi najbardziej zalezalo bo do nich musze wspinac sie sa zbyt wysokie.. pozostale umyje sobie ze spokojem jak skonczymy malowac... jutro ruszamy mam nadzieje ze do srody się uda.
i dzis wstalam z podobnym powerem :p

Ja mialam takiego powera jakies 2 tygodnie temu. Dobrze, ze wtedy zrobilam wszystko w domu co bylo trzeba. Oby Ci sie utrzymalo do porodu ! A najlepiej jeszcze po :D

reklama
Do góry