reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Mam wyniki bety :-D ostatnią robiłam 6 dni temu i wg kalkulatora przyrost średni dwudniowy o 216.7%, to chuba okej :-)
Screenshot_2019-03-11-18-00-45.png

Dziwne mam te TSH... Tydzień temu 2,7, bez bicia przyznaje się że brałam non stop euthyrox 50 bez konsultacji z lekarzem-troche mi teraz glupio ale się wystraszylam że uroslo ( a zapisane mam trzy razy w tyg 50 i cztery 25) i tak szybko by spadło do 1,1? Czy TSH jest jakieś skokowe?

Jutro albo środa lecę do lekarza, ale chyba przy takiej becie to nic nie zobaczymy?

reklama
Mam wyniki bety :-D ostatnią robiłam 6 dni temu i wg kalkulatora przyrost średni dwudniowy o 216.7%, to chuba okej :-)
Zobacz załącznik 950602
Dziwne mam te TSH... Tydzień temu 2,7, bez bicia przyznaje się że brałam non stop euthyrox 50 bez konsultacji z lekarzem-troche mi teraz glupio ale się wystraszylam że uroslo ( a zapisane mam trzy razy w tyg 50 i cztery 25) i tak szybko by spadło do 1,1? Czy TSH jest jakieś skokowe?

Jutro albo środa lecę do lekarza, ale chyba przy takiej becie to nic nie zobaczymy?
Witaj i gratuluję [emoji8][emoji8]
Tsh masz bardzo ladne[emoji106]

Ja juz po wizycie [emoji6] moja morfo nadal beznadziejna niestety...
Posiew moczu czysty wiec ulga ogromna [emoji6]
Mloda ulozona glowka w dol, obrocona pleckami wiec dzis bez zdjec niestety ale trudno wazne ze wszystko z nia ok [emoji106]
Szyjka dluga, pozamykana [emoji106]
Glukoza 90 wiec nie musze powtarzac krzywej tylko mierzyc tak jak teraz od czasu do czasu cukier i tyle [emoji6]

No i mloda ma na dzien dzisiejszy 1280g [emoji14]

Ja juz po wizycie [emoji6] moja morfo nadal beznadziejna niestety...
Posiew moczu czysty wiec ulga ogromna [emoji6]
Mloda ulozona glowka w dol, obrocona pleckami wiec dzis bez zdjec niestety ale trudno wazne ze wszystko z nia ok [emoji106]
Szyjka dluga, pozamykana [emoji106]
Glukoza 90 wiec nie musze powtarzac krzywej tylko mierzyc tak jak teraz od czasu do czasu cukier i tyle [emoji6]

No i mloda ma na dzien dzisiejszy 1280g [emoji14]
Ooo super wieści :)

Zobacz załącznik 950602

Moze już widać będzie pęcherzyk ale to może [emoji11]

Kamilka super wiadomości. Który masz już tydzień, w tel nie widać suwaków. Co tam w tej morfologi wyszło nisko?

joasiaa super przyrost, musi być dobrze [emoji4]

Kaamilaaa no to super wieści. Mala pięknie rośnie.

Moze już widać będzie pęcherzyk ale to może [emoji11]

Kamilka super wiadomości. Który masz już tydzień, w tel nie widać suwaków. Co tam w tej morfologi wyszło nisko?

U mnie dzis 27+4 [emoji6]

Hemoglobina 10 (norma od 12), hematokryt 30 (norma od 37), erytrocyty 3,4 (norma od 4).
Czyli od ostatnich wynikow praktycznie nie drgnely [emoji849]
Dobrze ze chociaż ten posiew w porzadku [emoji57]

Zobacz załącznik 950602

Całkiem możliwe ja też szybko reaguje na Euthyrox ;) w sumie przez 3 tyg spadło mi z ponad 4 do 1,7 na najniższej dawce 25 :)
Co do bety ja robiłam w czwartek rano miałam 1100, w piątek byłam na wizycie jakoś wieczorem bodajże i był pęcherzyk

reklama
U mnie dzis 27+4 [emoji6]

Hemoglobina 10 (norma od 12), hematokryt 30 (norma od 37), erytrocyty 3,4 (norma od 4).
Czyli od ostatnich wynikow praktycznie nie drgnely [emoji849]
Dobrze ze chociaż ten posiew w porzadku [emoji57]
A bierzesz żelazo ? Ja w tym Prena*talu mam 60 mg jakieś 400% dziennego spożycia więc liczę, że anemia mnie nie dopadnie, ale różnie to też może być

Do góry