reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja też to brałam, i chociaż tam w składzie prawie nic nie ma to razem z tym syropem z serii poradził sobie z moim przeziębieniem.

Dziewczyny ja już przeterminowana, a Zośka nie myśli wychodzić! Idę zaraz spacerować i schody zaliczyć, wieczorem sprzątanie i może coś tam jeszcze na S znajdę na wywołania :D Ileż można chodzic z tym brzuchem?!
To jak jesteś w terminie. Sex może pomóc ale nie musi niestety. Trzymam kciuki aby się rozkręcilo. Ja miałam termin właśnie na dziś, a tak mam jeszcze 9 tygodni do terminu [emoji4] ale to dobrze bo taka się straszna pogoda u nas zrobiła, że głowy urywa wiatr.

reklama
ja po wizycie. wszystko jest wporzadku.
bole rzucha chyba nie robia nic zlego mam odpoczywac, łykac magnez.
szyjka miekka, bez rozwarcia i dluga. badal mi ja dzis dluzej i zdecydowanie bolesniej ale uprzedzil ze nie bedzie przyjemne.
Filipek tez ma sie dobrze. 2635g wiec od jego pomiarow 2tyg temu przybral ok 250g wiec moze juz sobie tak spokojnie bedzie rósl. to wagowo przypominalby swoja siostrę więc bez tragedii. Wyniki w normie te nerkowe wiec opuchlizna jest juz tą fizjologiczną. kolejna wizyta za 2tyg 18 marca.
i teraz wychodzi juz nam roznica nie 3 tyg a 2. jestem w 33+1 a dzidzius odpowiada 35+1. wg tego usg tp bylby 7.04 a wtedy zaczynam 38tc i jest ciaza donoszona. bardzo licze na to ze po 7 kwietnia sie uda cos zmajstrowac.

szyjka miekka, bez rozwarcia i dluga. badal mi ja dzis dluzej i zdecydowanie bolesniej ale uprzedzil ze nie bedzie przyjemne.
Filipek tez ma sie dobrze. 2635g wiec od jego pomiarow 2tyg temu przybral ok 250g wiec moze juz sobie tak spokojnie bedzie rósl. to wagowo przypominalby swoja siostrę więc bez tragedii. Wyniki w normie te nerkowe wiec opuchlizna jest juz tą fizjologiczną. kolejna wizyta za 2tyg 18 marca.
i teraz wychodzi juz nam roznica nie 3 tyg a 2. jestem w 33+1 a dzidzius odpowiada 35+1. wg tego usg tp bylby 7.04 a wtedy zaczynam 38tc i jest ciaza donoszona. bardzo licze na to ze po 7 kwietnia sie uda cos zmajstrowac.

Super wieści! :)
Trzymam kciuki by Filip wyszedł ciut wcześniej bo wiem ze ci na tym mega zależy. Byle nie przybierał juz tak mocno. A z porodem dasz rade.

Kochane nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj o 10 sprawdzić betę... Wiem szaleję, ale chciałam sprawdzić bo tyle nerwów ostatnio miałam aż szkoda o tym pisać, że się bałam czy wszystko ok czy rośnie dalej. Beta hcg z dzisiaj 3582 mlU/ml :) Mam taką nadzieję, że tego 14 marca już zobaczę serduszko jak myślicie? :):) Byle dzidzi zdrowe było to najważniejsze!

Super! Cieszę się razem z Tobą, że wszystko dobrze :) Również trzymam mocno kciuki!

Moje dzisiejsze zakupy wszystko po 1 zl
IMG_20190304_132221-1664x1248.jpg
IMG_20190304_132600-1664x1248.jpg

Kochane nie wytrzymałam i poszłam dzisiaj o 10 sprawdzić betę... Wiem szaleję, ale chciałam sprawdzić bo tyle nerwów ostatnio miałam aż szkoda o tym pisać, że się bałam czy wszystko ok czy rośnie dalej. Beta hcg z dzisiaj 3582 mlU/ml :) Mam taką nadzieję, że tego 14 marca już zobaczę serduszko jak myślicie? :):) Byle dzidzi zdrowe było to najważniejsze!
Myślę że serduszko już powinnaś wiedzieć ale nie stresuj się jak jeszcze nie będzie. Z tym serduszkiem tak czasem jest że czasem nawet i w 7/8tc dopiero widać [emoji6]

reklama
Do góry