Ann89
Fanka BB :)
To zdasz relacje jak urodzisz Filipka [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zdasz relacje jak urodzisz Filipka [emoji6]
Ja rozwazalam cybex aton M i-size bo aton 5 nie ma testow. Sprawdz sobie na foteliki.info testy jakie są na każdy fotelik. I aton 5waży 4,8kg to jest moim zdaniem dużo jak dodajemy wagę malucha takiego starszego trochę.
Maxi cosi CabrioFix może rozważ. On ma dobry aktualny test oraz waży 3,5kg jakos tak. Oczywiście najlepiej jest pojechać do sklepu i przymierzyć do auta. Ale rozeznanie warto mieć. Miałam dla dwójki pierwszych dzieci MC CabrioFix i byłam zadowolona. Średnio ciężki i dużo miejsca w środku.
KatieNails ale przecież wystające nogi z fotelika to nie problem. Dzieciaki itak sobie z tym radzą. Ważne aby głowa nie wystawała poza fotelik [emoji846]
Jak bede potrzebować i uzyje to pewnie ze zdamTo zdasz relacje jak urodzisz Filipka [emoji6]
Wg tej strony faktycznie ma jakieś testy, bynajmniej nie jest to ADAC.Mam aton 5 i ma testy na 5. Facet w sklepie mowil, ze maxi Cosi city ma stare testy z 2015, chcialam tamten na poczatku ze wzgledu na nizsza wage.
Znalazlam jeszcze testy z 2016 dla citi. Rzeczywiście moj ma nowe testy z 2018 i 4 gwiazdki. Wg mnie zadowalajaco i jeszcze nie wazy duzo.Mam aton 5 i ma testy na 5. Facet w sklepie mowil, ze maxi Cosi city ma stare testy z 2015, chcialam tamten na poczatku ze wzgledu na nizsza wage.
Wg tej strony faktycznie ma jakieś testy, bynajmniej nie jest to ADAC.
N No j testy z 2015 to znowu nie takie stare testy. Przecież to pierunsko drogi test. Nie każda markę stan żeby testować co roku [emoji4]