reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Martoosia widzę że ty też czarujesz los [emoji23] ja nawet nie wiem kiedy będę miała następne USG. Wizytę u ginekologa mam 14marca ale to tylko podglądanie podwozia i wystawienie l4. Chodzę na NFZ więc wiecie jak z tymi USG jest [emoji52]
Ja tez chodze na NFZ i na kazdej mam usg i zdjecie. Teraz zdjecia juz mam w sumie tylko kosci udowej z widoczna waga ale poki sie mierzylo crl to cala fasolka była.

Ann potwierdzam Twoje słowa - ten mój cybex mega ciężki. Ale nie mam zamiaru z nim śmigać w rękach tylko siup na ramę od wózka wpiąć [emoji14] i mam do auta windę, więc bez problemu. Ale rzeczywiście każdy musi już takie rzeczy pod siebie patrzeć żeby było wygodnie.

Ja tez chodze na NFZ i na kazdej mam usg i zdjecie. Teraz zdjecia juz mam w sumie tylko kosci udowej z widoczna waga ale poki sie mierzylo crl to cala fasolka była.
U mnie to tylko buźka na każdym usg innych zdjęć mi nie robi gin, ale fajnie widać jak się po trochu zmienia.

Ann potwierdzam Twoje słowa - ten mój cybex mega ciężki. Ale nie mam zamiaru z nim śmigać w rękach tylko siup na ramę od wózka wpiąć [emoji14] i mam do auta windę, więc bez problemu. Ale rzeczywiście każdy musi już takie rzeczy pod siebie patrzeć żeby było wygodnie.
Dokładnie tak jak piszesz [emoji4] ja mieszkam na parterze i auto mam pod blokiem zaraz więc nie jest daleko, ale mimo wszystko chciałam teraz lekki model bo moje maluchy małe nie były. Muszę jeszcze tylko znaleźć adaptery do wózka bo te co dostałam w komplecie nie pasują do naszego wózka.

Dziewczyny, czy myślałyście o takiej rzeczy, jak laktator? Mnie interesuje tylko elektryczny, macie coś konkretnego na oku? Czy uważacie to za zbędne?

reklama
Do góry