reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Lekarka przepisala mi wczoraj tymianek z podbialem na krtan. Boję się do brać bo napisane jest na ulotce, żeby nie brać w ciąży. Więc lecze się syropem z miodem, czosnkiem, cebula... inhaluje się rumiankiem i noszę szalik. Pisze do mojego męża na kartce hehe żeby w końcu ten głos oszczędzić. Jeszcze mi zatoki zaatakowalo;( Co sądzicie tego tymianku z podbialem nie brać? Mloda Pani farmaceutka doradzila a starsza żebym brała ile chce tabletek. Zapaliła mi się czerwona lampka i nie biorę jakoś dam radę [emoji25][emoji25][emoji123][emoji173]
Bardzo dobry zestaw. Możesz też dodać imbir też jest dobry na przeziębienie. Herbatka z sokiem z malin,czarnego bzu. Na ból gardła bezpieczne są tabletki Isla i tantum Verde. Możesz płukać też gardło solą, szałwią, wodą z rozpuszczonym paracetamolem. W aptece jest jeszcze syrop prenelan dla kobiet w ciąży ale on w sumie zawiera to wszystko co teraz bierzesz. Zdrowka życzę [emoji6] chyba każda z nas łapie przeziębienie na początku ciazy [emoji23]

reklama
Mallina

Załączniki

• Screenshot_2019-03-02-09-17-32.png
    Screenshot_2019-03-02-09-17-32.png
    367,1 KB · Wyświetleń: 56
Dziewczyny bylam wczoraj z M na randce. Wszystko super. Wróciliśmy do domu.. Kapiel itp zmylam makijaz i myslalam ze rzesa mi wpadla.. Pocieralam az w koncu poszlam do lusterka.. A mi na powiece zrobilo sie cos takiego nie boli mnie to samo w sobie ale bardzo drazni moja gałke..
Zobacz załącznik 947896
Tylko tutaj jest to biale a moje jest całe różowe i bardziej od wewnatrz sie zrobilo ze czuje cały czas jakbym miala cos w oku.
Mam to samo, zaróżowione ale na dolnej linii. Mąż ostatnio chciał mi ściągnąć, bo myślał, że to paproch. Nie boli ani nic, więc nie ruszam tego [emoji6]

Laski, może ja debil, ale czym różnią się 3pkt pasy od 5pkt? Bo kurde ja kupowałam wózek 6 lat temu i nie wiem jakiego typu mamy pasy do fotelika... jak to rozróżnić?

Bardzo dobry zestaw. Możesz też dodać imbir też jest dobry na przeziębienie. Herbatka z sokiem z malin,czarnego bzu. Na ból gardła bezpieczne są tabletki Isla i tantum Verde. Możesz płukać też gardło solą, szałwią, wodą z rozpuszczonym paracetamolem. W aptece jest jeszcze syrop prenelan dla kobiet w ciąży ale on w sumie zawiera to wszystko co teraz bierzesz. Zdrowka życzę [emoji6] chyba każda z nas łapie przeziębienie na początku ciazy [emoji23]
Dziękuję kochana zastosuje się do tego hehe :* dzisiaj mam 37,3 nie panikowac jeszcze? Leżę w łóżku się wypacam tragedia marzę już żebym zdrowa była:*

Laski, może ja debil, ale czym różnią się 3pkt pasy od 5pkt? Bo kurde ja kupowałam wózek 6 lat temu i nie wiem jakiego typu mamy pasy do fotelika... jak to rozróżnić?
5 punktowe bezpieczniejsze.. bo masz pasek miedzy nozkami na srodku... od boków dwa i z gory 2.
a 3punnktowe maja tylko szeli od gory i miedzy nozkami.

wstawiam przykladowe zdjecia
5 punktowe
23549_1.jpg

3 punktowe
pol_pm_Lionelo-Bastiaan-Fotelik-Samochodowy-RWF-360-0-36kg-7949_1.png

O dzięki ci kochana! To ja mam 3pkt bo to zapięcie kojarzę. [emoji173]️[emoji173]️ przynajmniej juz wiem na jaki fotelik wybierać ochraniacz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

O dzięki ci kochana! To ja mam 3pkt bo to zapięcie kojarzę. [emoji173]️[emoji173]️ przynajmniej juz wiem na jaki fotelik wybierać ochraniacz [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
tez sie zdziwilam bo kupujac swoj nie zwrocilam nawet uwagi.. a dla julki maxi cosi mial 5 punktowe a ten nasz ma teraz 3 punktowe. ale jak bede wymieniac na ten drugi juz siedzacy zwroce uwage.

reklama
Dziewczyny, a na jakie foteliki się zdecydowałyście ? Ja oglądałam bodajże maxi Cosi Citi, ale nie wiem czy to jest ok czy słaby :/ wiem tylko tyle żeby nie kupować tych z zestawów a tak to czarna magia i chciałabym żeby był w miarę pojemny bo szwagierka miała be safe i pamiętam, że mały miał 5 msc i w kurtce zimowej ledwo go tam wpychała i jak miał z 7 msc musiała kupić mu już taki siedzący

Do góry