reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Dziewczyny może wy się orientujecie jeśli od września (od września pracuje) dostawałam stałą kwotę wynagrodzenia, a w tym msc kiedy poszłam na L4 dostałam nagle 30 zł mniej czym to może być spowodowane ?
martoosia04
Fanka BB :)
Też fajne, ale to też rozwiązanie dopóki jest małe bo raczej za duże to w środku nie jest
Pamiętaj że dziecko rośnie - po pol roku juz siada a tu jest możliwość regulacji siedzenia az dojdzie do krzesełka wiec nie jest to tylko na chwile tylko nawet do tych trzech lat.
przy l4 ma znaczenie ilosc dni na jakie wystawione zostalo zwolnienie.. jak mam 30 dni dostaje mniej jak 31 to juz wiecej a nieraz trafiam na 33 dni.Dziewczyny może wy się orientujecie jeśli od września (od września pracuje) dostawałam stałą kwotę wynagrodzenia, a w tym msc kiedy poszłam na L4 dostałam nagle 30 zł mniej czym to może być spowodowane ?
poandto ja i tak trace 300zl na l4 nie dostalam nigdy takiej pensji jak gdy pracowalam.
ale u ciebie kwota 30zl nawet jest dziwnie niska jakby mmialo to zalezec od dni.. nie mam pojecia dlaczego tak wyszlo.
Ja mialam ketony nawet 100 i w szpitalu, ani lekarz na wizycie nie zwracali na to uwagi.odebralam wyniki sa nawet calkiem niezle a w moczu wyszly mi ketony 15mg/dl. mam nadzieje ze to przez to ze dzien przed mialam 9 godzin bez jedzenia.. najadlam sie dopiero na noc kolo 23 ..
ojej ketony towarzysza wlasnie przy cukrzycy, glodzeniu sie, lub duzemu wysilkowi fizycznemu.Ja mialam ketony nawet 100 i w szpitalu, ani lekarz na wizycie nie zwracali na to uwagi.
100 to jzu bardzo duzo.. ale jesli jednorazowo to moze dlatego nikt nie zwracal uwagi.
ojej ketony towarzysza wlasnie przy cukrzycy, glodzeniu sie, lub duzemu wysilkowi fizycznemu.
100 to jzu bardzo duzo.. ale jesli jednorazowo to moze dlatego nikt nie zwracal uwagi.
Tak, sto mialam tylko raz. Ale za kazdym razem mam powyzej normy. Lekarz mowil, ze wystarczy nie zjesc albo sie nie napic i beda. Ale, ze nie ma sie co martwic. Przyszedł mi glukometr. Rano cukier 91 dzisiaj. A 2 dni temu na badaniach z krwi tez tak. Wiec sie uspokoilam.
mam motherhooda tą podstawową fasolkę, potem wrzuce fotkę, jest dość wąski (raczej nie dla mam krąglejszych) ale ma świetnie wypełnione ramiona i ładne wykończenie, do spania kupiłam kiedyś ciążowego rogala z allegro - słabo zszyty (już w 2 miejscach poszedł szew), słabo wypełniony i do tego mechacące się pokrowce.Macie jakies doswiadczenia z rogalami do karmienia ? Albo macie w planie kupic ? Ja właśnie zastanawiam sie nad motherhood, bo pieluchy maja jak dla mnie wspaniale.
Mnie się też ten podoba, podobnie jak ten Tiny Love, nie mogę się na razie zdecydować który lepszy, Tiny ma super opinie, ale Kinderkraft ładnie się składa (tylko trzeba się namęczyć ze ściąganiem pokrowca do prania). Niezależnie od tego na pewno kupię łóżeczko turystyczne dwupoziomowe, na wyjazdy do rodziców, teściów i wakacje, ono na długo starczy. Oba zakupy traktuję jak inwestycję, jeśli nie zniszczą się to zostawiam dla dziecka nr 2 (powymieniam tylko materacyki). No i jest nadzieja, że ktoś nam jeszcze sprezentuje cośMi się podoba takie coś:
Zobacz ofertę: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1 Link do: Leżaczek bujaczek krzesełko Kinderkraft UNIMO 5w1
Fajne 3w1 i na dol @paulina1994 w sam raz chyba
reklama
mam motherhooda tą podstawową fasolkę, potem wrzuce fotkę, jest dość wąski (raczej nie dla mam krąglejszych) ale ma świetnie wypełnione ramiona i ładne wykończenie, do spania kupiłam kiedyś ciążowego rogala z allegro - słabo zszyty (już w 2 miejscach poszedł szew), słabo wypełniony i do tego mechacące się pokrowce.
Mnie się też ten podoba, podobnie jak ten Tiny Love, nie mogę się na razie zdecydować który lepszy, Tiny ma super opinie, ale Kinderkraft ładnie się składa (tylko trzeba się namęczyć ze ściąganiem pokrowca do prania). Niezależnie od tego na pewno kupię łóżeczko turystyczne dwupoziomowe, na wyjazdy do rodziców, teściów i wakacje, ono na długo starczy. Oba zakupy traktuję jak inwestycję, jeśli nie zniszczą się to zostawiam dla dziecka nr 2 (powymieniam tylko materacyki). No i jest nadzieja, że ktoś nam jeszcze sprezentuje coś
Taki chciałam. Ale ja jestem duuza wiec nie wiem czy bedzie dobry jesli sa waskie