reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja myślę o czym takim :) na pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała ;)
Screenshot_20190301-112607.jpeg

reklama
Ja myślę o czym takim :) na pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała ;)Zobacz załącznik 947620
A nie lepiej w takim wypadku kupic lozeczko turystyczne ? [emoji848]
Dolozylabys 100zl do nowego /lub uzywane nawet taniej niż ta dostawka a wystarczy ci na dluuuzo dluzej niz pol roku...

Niby lepiej, ale jakoś średnio widzę takiego wielkoluda w salonie [emoji14]
Ja bede miec takiego wielkoluda w salonie/sypialni [emoji14]

No wymiarami jest takie jak normalne łóżeczko drewniane no i mi sie wydaje lepsze od takiej dostawki bo ona jest na chwile...a w takim turystycznym najpierw maluch na górnym poziomie śpi a potem jak zacznie siadac i wstawac na dolnym i ma kojec do zabawy [emoji6]
No i jest super jesli chce sie gdzies z dzieckiem.pojechac czy mniejszym czy wiekszym [emoji6] skladasz 4ruchami pakujesz do torby i juz [emoji6]

Ps. Moj mlody ma prawie 5lat, obecnie jeszcze spi w tym łóżeczku poki jestesmy u tesciow [emoji6]

Ja z monitora zrezygnowałam chociaż dużo osób mi polecało. Kokona nie miałam ale teraz sobie uszyję ale tylko w ciągu dnia żeby było bobo w nim, w nocy tylko sam rożek, żadnych kocyków ani poduszek ani ochraniaczy.
Mój młody też jako noworodek spał w rożku przykryty cieniutkim kocykiem, i to w marcu,rany ile ja się wysłuchałam od babć że dziecko marznie i żeby pierzynką przykryć. A mały spał ślicznie [emoji4]

Nie uzywam moonitora ani niani...
a rogal polecam.. do spania zbawienie a do karmienia na bank mi ultatwi wiele. i polecam rogale od @Mama1990 sa mega wielkie. w sklepach takiego nie dostalabym.

reklama
Do góry