reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja myślę o czym takim :) na pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała ;)
Screenshot_20190301-112607.jpeg

reklama
Ja myślę o czym takim :) na pół roku cena nie jest mega powalająca, sprzedam to spokojnie za stówkę a później nie wiem może jakaś mata na podłodze bo jakoś funkcjonować przecież będę musiała ;)Zobacz załącznik 947620
A nie lepiej w takim wypadku kupic lozeczko turystyczne ? [emoji848]
Dolozylabys 100zl do nowego /lub uzywane nawet taniej niż ta dostawka a wystarczy ci na dluuuzo dluzej niz pol roku...

Niby lepiej, ale jakoś średnio widzę takiego wielkoluda w salonie [emoji14]
Ja bede miec takiego wielkoluda w salonie/sypialni [emoji14]

No wymiarami jest takie jak normalne łóżeczko drewniane no i mi sie wydaje lepsze od takiej dostawki bo ona jest na chwile...a w takim turystycznym najpierw maluch na górnym poziomie śpi a potem jak zacznie siadac i wstawac na dolnym i ma kojec do zabawy [emoji6]
No i jest super jesli chce sie gdzies z dzieckiem.pojechac czy mniejszym czy wiekszym [emoji6] skladasz 4ruchami pakujesz do torby i juz [emoji6]

Ps. Moj mlody ma prawie 5lat, obecnie jeszcze spi w tym łóżeczku poki jestesmy u tesciow [emoji6]

Ja z monitora zrezygnowałam chociaż dużo osób mi polecało. Kokona nie miałam ale teraz sobie uszyję ale tylko w ciągu dnia żeby było bobo w nim, w nocy tylko sam rożek, żadnych kocyków ani poduszek ani ochraniaczy.
Mój młody też jako noworodek spał w rożku przykryty cieniutkim kocykiem, i to w marcu,rany ile ja się wysłuchałam od babć że dziecko marznie i żeby pierzynką przykryć. A mały spał ślicznie [emoji4]

Nie uzywam moonitora ani niani...
a rogal polecam.. do spania zbawienie a do karmienia na bank mi ultatwi wiele. i polecam rogale od @Mama1990 sa mega wielkie. w sklepach takiego nie dostalabym.

reklama
Do góry