reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja chyba kupie monitor. Przy synku tak sie stresowalam ze potrafilam praktycznie nie spac i tylko siedziec przy lozeczku sprawdzac czy oddycha...nie chce wiecej az tak swirowac [emoji849]
Kokon bede miec ale mysle uzywac go na chwile gdy dziecko nie spi tylko lezy w nim np na kanapie i widze je caly czas. Na pewno nie bede uzywac tego do spania.
A jesli mialabym dom to myslalabym nad czyms co latwo przemieścić np kosz mojzesza czy jakas kolyske zeby stala na dole a na gorze łóżeczko
No właśnie ja potrzebuję na dół coś w czym może leżeć, spać kiedy ją obiad gotuje czy do toalety potrzebuje skoczyć ;) łóżeczko to dostawne było by fajne, ale najtańsze ponad 2 stówki zobaczę może się zdecyduje...

reklama
Mi sie wydaje, ze super jest lezaczek bujaczek tiny love. Mozna przeniesc gdzie sie chce. I dziecko moze w tym spac, nie tak jak w chustawkach hybrydowych

Moja córka nie bardzo chciała spać w takim leżaczku własnie, ja miałam łóżeczko turystyczne po prostu, ale teraz sobie pożyczę od siostry kosz mojżesza czy jak to się tam nazywa .

No właśnie ja potrzebuję na dół coś w czym może leżeć, spać kiedy ją obiad gotuje czy do toalety potrzebuje skoczyć ;) łóżeczko to dostawne było by fajne, ale najtańsze ponad 2 stówki zobaczę może się zdecyduje...
Mi sie strasznie kosz Mojżesza podoba ale nie ma sensu kupować bo i tak bede miec w duzym pokoju lozeczko turystyczne, gdybym potrzebowala zawsze moge je nawet do kuchni ze soba wziąć wiec to mi musi wystarczyc [emoji57]

Ja chyba zainwestuje w kolka do drewnianego lozeczka i tez bedziemy jezdzic :p mieszkanie male to trasy krótkie haha

Nam się super sprawdza chicco baby hug 4w1. Całe dnie w tym leży, jest mobilne,bo na kółkach, regulacja poziomu. A w nocy śpi w łóżeczku zwykłym.

Za godzine ide do dentysty. Ale sie boje. Ostatnio okroooopnie bolalo. Moje dziecko tak nabija w brzuchu przy wierceniu jakby chciało uciec, zresztą tak jak ja haha

Ja chyba zainwestuje w kolka do drewnianego lozeczka i tez bedziemy jezdzic [emoji14] mieszkanie male to trasy krótkie haha
Haha [emoji14] no jakos trzeba sobie radzić [emoji14]
Nam się super sprawdza chicco baby hug 4w1. Całe dnie w tym leży, jest mobilne,bo na kółkach, regulacja poziomu. A w nocy śpi w łóżeczku zwykłym.
Fajne to jest tylko jednak spory koszt [emoji53]

reklama
Fajne, ale cena też fajna :/ szczególnie, że muszę kupić wszystko łóżeczko na górę, wózek cała wyprawka więc na dół musi być jakaś wersja oszczędna ;)

Do góry