martoosia04
Fanka BB :)
Ja tez co chwile wchodzę i sprawdzam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Biedna, bardzo wspolczuje ale jesteś silna babka, widać że masz dobre priorytety, dziecko najważniejsze, a jak znam życie to on będzie jeszcze bardzo żałował... Przytulam!@MalaMi24 nie badałam, ale po twoich wpisach ciągle o tym myślę, także chyba przy okazji zrobię. A do lekarza idę na 11 ale wcześniej wpadnę do rodziców bo od nich mam bliżej, to się trochę zrelaksuje
Swoją drogą, przepraszam za swoje wybuchy tutaj, akurat rozstawałam się ostatecznie z facetem i trochę mnie nerwy dopadły. Drań bał się przyznać że na wyjazdach "zakochał się" i zaczął układać osobne życie z kimś innym. Ale przynajmniej nie będzie mi robił problemów z wychowaniem dziecka, ja nie chcę alimentów, on się nie wtrąca do niczego.
Także jeszcze raz przepraszam, emocje wzięły górę i wylałam swoje frustracje tutaj.
Cieszę się, że wszystko u Was ok, to teraz tylko odliczanie do poroduU nas 2,5kg. Nic procz tego bolu nie jest niepokojace i lekarz nie przewiduje wczesniejszego porodu.
Kochanie domyślam się że jest Ci teraz bardzo ciężko i bardzo mocno cię przytulam [emoji20] kawał h....... z tego gościa. Kij mu wiadomo gdzie, poradzisz sobie słońce. Teraz masz dla kogo żyć [emoji7]@MalaMi24 nie badałam, ale po twoich wpisach ciągle o tym myślę, także chyba przy okazji zrobię. A do lekarza idę na 11 ale wcześniej wpadnę do rodziców bo od nich mam bliżej, to się trochę zrelaksuje
Swoją drogą, przepraszam za swoje wybuchy tutaj, akurat rozstawałam się ostatecznie z facetem i trochę mnie nerwy dopadły. Drań bał się przyznać że na wyjazdach "zakochał się" i zaczął układać osobne życie z kimś innym. Ale przynajmniej nie będzie mi robił problemów z wychowaniem dziecka, ja nie chcę alimentów, on się nie wtrąca do niczego.
Także jeszcze raz przepraszam, emocje wzięły górę i wylałam swoje frustracje tutaj.
Ojej jaki śliczny mały człowiek. Jeny ja też dopiero co miałam prenatalne, a tu już 25tyg. Ale to leci. Te zdj z pierwszych prenatalnych są najpiekniejsze, bo jeszcze czlowieczek mieści się w całości. Gratuluję [emoji8] [emoji4][emoji4]Hej dziewczynki melduje że wszystko ok [emoji6] dzidzia piękna, prawie 6cm, piękny nosek. Chyba spała, z początku się wystraszyłam że coś się dzieje ale lekarz puścił serduszko i pięknie bije. Przepływy dobre, Nt wyszło lekko podwyższone bo 2,36mm ale razem z innymi wynikami wychodzi dobrze. Ryzyko wg USG też wyszło ok. Za dwa tyg będą wyniki z krwii. Doktor powiedział że z USG maluch zdrowy. No i na 70% będzie dziewczynka [emoji7][emoji7] ale póki co się nie nastawiać [emoji6] zdjęć dostaliśmy tyle z tego jednego USG że przez całą ciążę z synem tyle nie miałam [emoji23]
Zobacz załącznik 947066Zobacz załącznik 947067
Ps przepraszam że tak długo ale ponad godzinę e czekaliśmy na wejście do Gabinetu i potem jeszcze na zakupy pojechaliśmy [emoji6]
Super wieści gratulacjeHej dziewczynki melduje że wszystko ok [emoji6] dzidzia piękna, prawie 6cm, piękny nosek. Chyba spała, z początku się wystraszyłam że coś się dzieje ale lekarz puścił serduszko i pięknie bije. Przepływy dobre, Nt wyszło lekko podwyższone bo 2,36mm ale razem z innymi wynikami wychodzi dobrze. Ryzyko wg USG też wyszło ok. Za dwa tyg będą wyniki z krwii. Doktor powiedział że z USG maluch zdrowy. No i na 70% będzie dziewczynka [emoji7][emoji7] ale póki co się nie nastawiać [emoji6] zdjęć dostaliśmy tyle z tego jednego USG że przez całą ciążę z synem tyle nie miałam [emoji23]
Zobacz załącznik 947066Zobacz załącznik 947067
Ps przepraszam że tak długo ale ponad godzinę e czekaliśmy na wejście do Gabinetu i potem jeszcze na zakupy pojechaliśmy [emoji6]
U mnie jeszcze to ostatnie zdjęcie też jest w całości z 16 tyg ale lekarz mi mówił, że raczej już się nie mieszczą, a mój gagatek jeszcze cały się pokazałOjej jaki śliczny mały człowiek. Jeny ja też dopiero co miałam prenatalne, a tu już 25tyg. Ale to leci. Te zdj z pierwszych prenatalnych są najpiekniejsze, bo jeszcze czlowieczek mieści się w całości. Gratuluję [emoji8] [emoji4][emoji4]
Koleżanka miała już z dobry miesiąc takie delikatne skurcze i bóle brzucha, 27 grudnia poszła na wizytę i lekarz mówi, że jeszcze z 2 tyg spokojnie wytrzyma, zdążyła wykupić receptę w aptece i jej wody odeszły więc czasami te gagatki rządzą się swoim czasem [emoji14]U nas 2,5kg. Nic procz tego bolu nie jest niepokojace i lekarz nie przewiduje wczesniejszego porodu.