reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ojej jaki śliczny mały człowiek. Jeny ja też dopiero co miałam prenatalne, a tu już 25tyg. Ale to leci. Te zdj z pierwszych prenatalnych są najpiekniejsze, bo jeszcze czlowieczek mieści się w całości. Gratuluję [emoji8] [emoji4][emoji4]
Ilonka dzięki [emoji8] 3mam kciuki za twoją wizytę Kochana.

reklama
Hej dziewczynki melduje że wszystko ok [emoji6] dzidzia piękna, prawie 6cm, piękny nosek. Chyba spała, z początku się wystraszyłam że coś się dzieje ale lekarz puścił serduszko i pięknie bije. Przepływy dobre, Nt wyszło lekko podwyższone bo 2,36mm ale razem z innymi wynikami wychodzi dobrze. Ryzyko wg USG też wyszło ok. Za dwa tyg będą wyniki z krwii. Doktor powiedział że z USG maluch zdrowy. No i na 70% będzie dziewczynka [emoji7][emoji7] ale póki co się nie nastawiać [emoji6] zdjęć dostaliśmy tyle z tego jednego USG że przez całą ciążę z synem tyle nie miałam [emoji23]
Zobacz załącznik 947066Zobacz załącznik 947067

Ps przepraszam że tak długo ale ponad godzinę e czekaliśmy na wejście do Gabinetu i potem jeszcze na zakupy pojechaliśmy [emoji6]
Gratuluje [emoji7][emoji7]
Ciesze sie razem z toba [emoji8][emoji8]

Hej dziewczynki melduje że wszystko ok [emoji6] dzidzia piękna, prawie 6cm, piękny nosek. Chyba spała, z początku się wystraszyłam że coś się dzieje ale lekarz puścił serduszko i pięknie bije. Przepływy dobre, Nt wyszło lekko podwyższone bo 2,36mm ale razem z innymi wynikami wychodzi dobrze. Ryzyko wg USG też wyszło ok. Za dwa tyg będą wyniki z krwii. Doktor powiedział że z USG maluch zdrowy. No i na 70% będzie dziewczynka [emoji7][emoji7] ale póki co się nie nastawiać [emoji6] zdjęć dostaliśmy tyle z tego jednego USG że przez całą ciążę z synem tyle nie miałam [emoji23]

Ps przepraszam że tak długo ale ponad godzinę e czekaliśmy na wejście do Gabinetu i potem jeszcze na zakupy pojechaliśmy [emoji6]
Ale cudownie! Gratuluję córeczki Ania [emoji4]

Koleżanka miała już z dobry miesiąc takie delikatne skurcze i bóle brzucha, 27 grudnia poszła na wizytę i lekarz mówi, że jeszcze z 2 tyg spokojnie wytrzyma, zdążyła wykupić receptę w aptece i jej wody odeszły więc czasami te gagatki rządzą się swoim czasem [emoji14]

Ktg wykazalo, ze to nie sa skurcze. Szyjka ma 3,5cm zamknieta. Oby do 37 tygodnia i moze sie zaczynac.

@Ann89 super wiesci :) gratuluję tak cudnej i udanej wizyty. Oby byla corenka:) co do nt ja tez mialam podwyzszone a to wszystko przez to ze robione doslosnie pod sam koniec wymaganego czasu.. Ale w sumie nawet ciezko mowic o podwyzszonym.. Do 3 jest prawidlowe.

My dzis zlozylismy komode.. Rece i d u p a mnie bolą na maxa i jak juz ladnie spojenie nie bolalo tak dzis boli..
IMG_20190227_214011.jpg

Juz sie caly strych prania suszy... Jeszcze 4 pralki conajmniej zostaly do wyprania.. Ja tego chyba nie pomieszcze.. Przegielam z iloscia.. A ja myślałam ze jeszcze mam malo.
No i jutro do laboratorium na badania.. Oby szybko poszlo.

Ostatnia edycja:

Cudowna dzidzinka moje gratulacje kochana![emoji8][emoji8][emoji8]

@Ann89 super wiesci :) gratuluję tak cudnej i udanej wizyty. Oby byla corenka:) co do nt ja tez mialam podwyzszone a to wszystko przez to ze robione doslosnie pod sam koniec wymaganego czasu.. Ale w sumie nawet ciezko mowic o podwyzszonym.. Do 3 jest prawidlowe.

My dzis zlozylismy komode.. Rece i d u p a mnie bolą na maxa i jak juz ladnie spojenie nie bolalo tak dzis boli..
Zobacz załącznik 947090
Juz sie caly strych prania suszy... Jeszcze 4 pralki conajmniej zostaly do wyprania.. Ja tego chyba nie pomieszcze.. Przegielam z iloscia.. A ja myślałam ze jeszcze mam malo.
No i jutro do laboratorium na badania.. Oby szybko poszlo.
Ja to planuje komodę Hemnes tą na 3 szuflady, a ty 8 i się zastanawiasz czy się pomieścisz ? [emoji14] to ja może zacznę oglądać coś większego haha

reklama
Buuu siedze i czekam w labo... Od 7.30 dopiero pobierają.

Paula później Ci pokaze jak to u mnie wyglada jest dramat. Musze kupic wklady do komody bo inaczej się nie zamieszczę na pewno.

Do góry