reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Oo dużo wizyt nam się szykuje :)

Ja mam we wtorek połówkowe.
Jejku, już połówkowe <3 ale zleciało! My na połówkowe szykujemy się dopiero na połowę kwietnia... niby długo, ale jak pomyślę sobie, jak szybko uciekł mi luty, to boję się, że w tym tempie zaraz będę miała sierpień i będę z ręką w nocniku :D

reklama
Ja wizytuje w pt po 16 wiec potem będziecie kciukować za mnie [emoji177]
Oczywiście ze bedziemy trzymac [emoji3][emoji110][emoji110]
Oo dużo wizyt nam się szykuje :)

Ja mam we wtorek połówkowe.
Juz polowkowe [emoji7] bedziesz mogla fajnie obejrzec malucha [emoji7]

A ja dopiero w poniedziałek 11.03 [emoji53]
Jejku, już połówkowe
No kochana czas leci tak szybko ze masakra [emoji85]

Ja mialam wczoraj studniowke [emoji85] dzis juz tylko 99dni do tp[emoji87]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No powiem Wam że strasznie szybko to zleciało. Dopiero dwie kreski na teście a już dziś 19+1 i niedługo połowa ciąży za mną. A te miesiące od początku roku to już w ogóle strasznie szybko mi lecą. Jeszcze marzec przetrwać a później już wiosna zagości na dobre (a może i lato?) i zleci jeszcze szybciej. Na przełomie maja i czerwca planujemy jechać na urlop nad morze a później to się szykuję do szpitala już powoli :)
Jejku, już połówkowe QUOTE]
Oczywiście ze bedziemy trzymac [emoji3][emoji110][emoji110]
Juz polowkowe [emoji7] bedziesz mogla fajnie obejrzec malucha [emoji7]

A ja dopiero w poniedziałek 11.03 [emoji53]

ja wizytuje w poniedzialek. u mnie zostalo do tp 53 dni ale obstawiam ze trzeba ok 10 dni odjac bo nie pozwole sobie chodzic do terminu z tym klopsikiem :p

reklama
Do góry