MalaMi24
Fanka BB :)
To już trzymam kciuki! [emoji110][emoji8]Ja wizytuje w pt po 16 wiec potem będziecie kciukować za mnie [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już trzymam kciuki! [emoji110][emoji8]Ja wizytuje w pt po 16 wiec potem będziecie kciukować za mnie [emoji177]
Za Ciebie również, będzie wszystko dobrze [emoji110][emoji8]Oo dużo wizyt nam się szykuje
Ja mam we wtorek połówkowe.
Wspolczuje.... Moj lekarz w ostatnich tyg sam kazal mi przyjsc na jego dyzur w szpitalu i "na nielegalu" zrobil.mi.usg zebym juz nie musiala.placic haha.Powiem Wam, ze dzisiaj zwatpilam juz calkowicie. Caly czas bole. Pojechalam na ip i trafilam na babe ktora mnie prowadzi. Ktg zrobili, zbadala na samolocie laskawca i pyta czy ja przypadkiem przyjsc nie mialam teraz na wizyte do niej. Mowie, ze tak ale bardzo mnie boli i nie mam zamiaru znowu w nocy z nerwow nie spać. A ona do mnie, ze mam zrobic jutro morfologie mocz itp i zaprasza mnie na usg do jej gabinetu jutro. Co k.... Z tymi ludzmi ja sie pytam. Dam jej jutro ta stowe i nie mam slow.
W dupach sie poprzewracalo. I co mam sie w ostatnich tygodniach sie klocic, z moim szczesniem by sie pastwila przy porodzie. nie no serio oburzona jestem, brzuch boli gorzej niz bolal i tyle mam z tego
Wybierzcie madrze lekarza prowadzacego. Ja moglam uciekac na poczatku to teraz mam.
Oj tak ciężko się powstrzymać! [emoji5] Ja mam jutro wizytę prawdopodobnie też nie zobaczę jeszcze serduszka ale ta świadomość, że już będę je mieć wykonane usg jest dobra. Całe szczęście, że wizytę mam o 8:50 nie będę długo czekać, gorzej jak nie zasnę ze stresu [emoji23] Zastanawiałam się czy nie iść też na bete ale na razie dam sobie spokój pójdę w przyszłym tygodniu jeśli już[emoji846] a progesteron badałas może?U mnie lekarz jednak 13, a jutro skoczę ponownie na betę, zobaczę czy rośnie jak należy.
Jeszcze nie widziałam serduszka a już za wózkami po internecie szperam i imion szukam, ale ciężko się powstrzymać
Ja jechałam jak na skazanie [emoji14] jeszcze lekarz na fotelu do mnie mówi, że pęcherz to mogę następnym razem opróżnić przed badaniem, a ja tak na niego patrzę i sobie myślę, ale jaki pęcherz ja nic nie czuję żeby mi się siku chciało [emoji14] jak wyszłam i stres ze mnie zszedł to ledwo do toalety zdążyłam [emoji14]Będzie dobrze! Maluszek na pewno pokaże sie z najlepszej strony! Choc znam te nerwy bo mnie bolała koszmarnie głowa w dzien badan i jeszcze dzien po! Tyle schodziło ze mnie.
Pewnie to trochę się oderwiesz od tego wszystkiego. Co za skończony drań.. uzylabym innych słów ale czy warto na takiego gościa strzepic język.. chyba nie.. Jestem z Tobą myślami, najważniejsza jesteś Ty i dzidziuś rozwijający się w Tobie. Kiedyś może się mu los odwdzięczyć, dobro wraca do ludzi ale zło tym bardziej za taka krzywdę.@MalaMi24 nie badałam, ale po twoich wpisach ciągle o tym myślę, także chyba przy okazji zrobię. A do lekarza idę na 11 ale wcześniej wpadnę do rodziców bo od nich mam bliżej, to się trochę zrelaksuje
Swoją drogą, przepraszam za swoje wybuchy tutaj, akurat rozstawałam się ostatecznie z facetem i trochę mnie nerwy dopadły. Drań bał się przyznać że na wyjazdach "zakochał się" i zaczął układać osobne życie z kimś innym. Ale przynajmniej nie będzie mi robił problemów z wychowaniem dziecka, ja nie chcę alimentów, on się nie wtrąca do niczego.
Także jeszcze raz przepraszam, emocje wzięły górę i wylałam swoje frustracje tutaj.
Trzymam kciuki! To już za godzinę ja mam wizytę jutro, więc też proszę o kciuki [emoji6]Dziewczynki ja proszę o moce kciuki, dzisiaj o 16:00 mamy prenatalne [emoji44]. Nawet jeść nie mogę z tego stresu już [emoji6]