reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Ann89 super wieści z usg. Oby teraz tylko same takie dobre! Gratuluje córki, choć nie nastawiaj się, bo nub niby płasko, ale wiesz... zawsze może iść w gore ;) czego nie życze!!!! Sama chce pozostać z płaskim nubem u nas ;) niech tak dalej dzidzia sie ładnie rozwija! :* a ktory to u ciebie tc był?

reklama
Hej dziewczynki melduje że wszystko ok [emoji6] dzidzia piękna, prawie 6cm, piękny nosek. Chyba spała, z początku się wystraszyłam że coś się dzieje ale lekarz puścił serduszko i pięknie bije. Przepływy dobre, Nt wyszło lekko podwyższone bo 2,36mm ale razem z innymi wynikami wychodzi dobrze. Ryzyko wg USG też wyszło ok. Za dwa tyg będą wyniki z krwii. Doktor powiedział że z USG maluch zdrowy. No i na 70% będzie dziewczynka [emoji7][emoji7] ale póki co się nie nastawiać [emoji6] zdjęć dostaliśmy tyle z tego jednego USG że przez całą ciążę z synem tyle nie miałam [emoji23]
Zobacz załącznik 947066Zobacz załącznik 947067

Ps przepraszam że tak długo ale ponad godzinę e czekaliśmy na wejście do Gabinetu i potem jeszcze na zakupy pojechaliśmy [emoji6]
Super wiadomość. Bardzo się cieszę i gratuluję córeczki [emoji813]

@Ann89 super wiesci :) gratuluję tak cudnej i udanej wizyty. Oby byla corenka:) co do nt ja tez mialam podwyzszone a to wszystko przez to ze robione doslosnie pod sam koniec wymaganego czasu.. Ale w sumie nawet ciezko mowic o podwyzszonym.. Do 3 jest prawidlowe.

My dzis zlozylismy komode.. Rece i d u p a mnie bolą na maxa i jak juz ladnie spojenie nie bolalo tak dzis boli..
Zobacz załącznik 947090
Juz sie caly strych prania suszy... Jeszcze 4 pralki conajmniej zostaly do wyprania.. Ja tego chyba nie pomieszcze.. Przegielam z iloscia.. A ja myślałam ze jeszcze mam malo.
No i jutro do laboratorium na badania.. Oby szybko poszlo.
Oo mam taką komodę z Ikei tylko ma 6 szuflad a szersze [emoji6] i chyba dokupię jakiś słupek z półkami, bo będzie mi brakowało. Ale ogólnie szuflady chyba najbardziej praktyczne na małe ubranka

Ja to planuje komodę Hemnes tą na 3 szuflady, a ty 8 i się zastanawiasz czy się pomieścisz ? [emoji14] to ja może zacznę oglądać coś większego haha
Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:
20190228_080459.jpeg
20190228_080614.jpeg

Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
Sporo tego masz [emoji14]

Ja juz sie tego prania i układania dokladnego w kwietniu doczekac nie moge [emoji85]
Czekam na wizytę w klinice trzymajcie kciuki kochane moje 1 usg w ciąży i 1 ciąża! Emocje są straszne [emoji7][emoji173][emoji173]
Kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze [emoji8][emoji8]

Ostatnia edycja:
Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywa ;) tak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
Powiem ci tylko tyle OMG [emoji14] ja mam tą samą tylko, że biała w sypialni [emoji14] i ja mam jedną połówkę i mąż drugą, przy czym mamy jeszcze szafę ale tam trzymam wiszące rzeczy i spodnie więc albo ja mam tak mało rzeczy albo dzieci mają ich 2 razy więcej od rodziców [emoji14]

Buuu siedze i czekam w labo... Od 7.30 dopiero pobierają.

Paula później Ci pokaze jak to u mnie wyglada jest dramat. Musze kupic wklady do komody bo inaczej się nie zamieszczę na pewno.
Oo mam taką komodę z Ikei tylko ma 6 szuflad a szersze [emoji6] i chyba dokupię jakiś słupek z półkami, bo będzie mi brakowało. Ale ogólnie szuflady chyba najbardziej praktyczne na małe ubranka
Dziewczyny, a wy macie te komody w swoich pokojach czy osobno u dzieci? Ja chciałam kupić nie za dużego narożnego Paxa i właśnie tą komodę Hemnes wrzucić to do osobnego pokoju, a w sypialni tylko łóżeczko i ewentualnie jakiś koszyk z pampersami czy coś ;) żeby w nocy nie biegać :)

Sporo tego masz [emoji14]

Ja juz sie tego prania i układania dokladniego w kwietniu doczekac nie moge [emoji85]Kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
Kamila, ja przy Tobie mam garstkę ubrań [emoji3]
Powiem ci tylko tyle OMG [emoji14] ja mam tą samą tylko, że biała w sypialni [emoji14] i ja mam jedną połówkę i mąż drugą, przy czym mamy jeszcze szafę ale tam trzymam wiszące rzeczy i spodnie więc albo ja mam tak mało rzeczy albo dzieci mają ich 2 razy więcej od rodziców [emoji14]
Wiesz co, my z mężem mamy po jednej małej komodzie i szafę i żyjemy. A szafa też nie za duża [emoji3]

reklama
Dziewczyny, a wy macie te komody w swoich pokojach czy osobno u dzieci? Ja chciałam kupić nie za dużego narożnego Paxa i właśnie tą komodę Hemnes wrzucić to do osobnego pokoju, a w sypialni tylko łóżeczko i ewentualnie jakiś koszyk z pampersami czy coś ;) żeby w nocy nie biegać :)
Ja mam osobno. U siebie w sypialni mam mała komodę z naszymi rzeczami i tam będzie łóżeczko, ale po ubranka będę pewnie chodzić do tamtego pokoju. Tak myślę, że pampersy i takie rzeczy higieniczne przerzuce do sypialni żeby mieć pod ręką.. nie wiem jak to ugryźć bo mamy małą sypialnię

Do góry