Ale jesteś świeżo po porodzie. Jeszcze czas żebyś z wagi spadłaLiczba ale każda ciąża inna, każde dziecko inne. Ja też pracowałam do końca i z 1 i 2 dzieckiem. Aczkolwiek drugi porod dużo dużo trudniejszy. Nie licze bóli krzyżowych bo te mialam i tu i tu. Z tym, że przy pierwszym byl mąż moja położna wszystko po kolei tak jak mialo być, znieczulenie. A teraz z bólami musialam radzic sobie sama bo bylam na patologii, masa porodow wiec troche taśmowo szlo. I teraz bol wiekszy niż przy 1 no i zostalo mi jak na razie 10 kg.
reklama
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dokladnie [emoji173]I będzie widzę różowa księżniczka [emoji3590] extra!
Nie moge sie doczekac az ja bede ubierac w te rozowe ubranka ktore juz czekaja w szafie [emoji7] a kiedys mowilam ze nigdy dziecka w roz nie ubiore [emoji85]
Ja cały czas trzymam kciuki za dziewczynke u Ciebie [emoji173][emoji173][emoji173]Laski, na grupie z nubem piszą wszystkie dziewczyny, że z usg wyglada jak mała dziewczynka u nas!!!!! [emoji177]
Podziwiam [emoji106][emoji4]Przez to teraz będziemy wracać do starań o trzecie. Bałam się jak to będzie z dwójką ale jest super. Dzieci grzeczne, nie licząc pierwszego trymestru większość ciąży to jakbym w ciąży nie była. I wiem że z trójka też ogarnę. Poza tym to jak z każdym kolejnym dzieckiem ta miłość się mnoży to coś niewyobrażalnie pięknego [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Ja teraz nie wyobrazam sobie jak to bedzie z mala i starszakiem [emoji849] szczerze to sie boję...tym bardziej ze ja bedze praktycznie cale dnie sama z nimi bo tz bedzie musial pracować do popołudnia...nie wiem jak to ogarne..
Mam takie momenty ze jestem tym przerażona[emoji849]
Też się bałam. Ale jest super. Serioooo :* zobaczysz że i u Was nie będzie tak strasznie jak w tym momencie Ci się wydaje [emoji3590]Dokladnie [emoji173]
Nie moge sie doczekac az ja bede ubierac w te rozowe ubranka ktore juz czekaja w szafie [emoji7] a kiedys mowilam ze nigdy dziecka w roz nie ubiore [emoji85]Ja cały czas trzymam kciuki za dziewczynke u Ciebie [emoji173][emoji173][emoji173]Podziwiam [emoji106][emoji4]
Ja teraz nie wyobrazam sobie jak to bedzie z mala i starszakiem [emoji849] szczerze to sie boję...tym bardziej ze ja bedze praktycznie cale dnie sama z nimi bo tz bedzie musial pracować do popołudnia...nie wiem jak to ogarne..
Mam takie momenty ze jestem tym przerażona[emoji849]
A dodam że ja też 9h sama z dziećmi. Tzn Aleks w przedszkolu. Teraz drugi tydzień ferii.Też się bałam. Ale jest super. Serioooo :* zobaczysz że i u Was nie będzie tak strasznie jak w tym momencie Ci się wydaje [emoji3590]
No i wróciłam już chwilę temu do pracy. I ogarniam [emoji3590]
Teraz jeszcze wykańczanie domu dochodzi. Wczoraj Damian wyszedł do pracy przed 8. Wrócił po 16. Przed 18 wyjechał do domu bo mieliśmy elektryka i wrócił przed północą.
Ann_
Oby się sprawdziło, ciągle trzymam za to kciuki!Laski, na grupie z nubem piszą wszystkie dziewczyny, że z usg wyglada jak mała dziewczynka u nas!!!!! [emoji177]
U mnie większość rzeczy z kolorem różowym. Po dwóch chłopcach to chyba normalne [emoji23][emoji12]
Wiktorka88 O
Chyba zależy też od różnicy wieku i temperamentu dzieci. U nas różnica 2 lata i 4 miesiace i no początki są trudne.
Kaamilaaa
Mam nadzieje ze bedzie jak mówisz[emoji8]A dodam że ja też 9h sama z dziećmi. Tzn Aleks w przedszkolu. Teraz drugi tydzień ferii.
No i wróciłam już chwilę temu do pracy. I ogarniam [emoji3590]
Teraz jeszcze wykańczanie domu dochodzi. Wczoraj Damian wyszedł do pracy przed 8. Wrócił po 16. Przed 18 wyjechał do domu bo mieliśmy elektryka i wrócił przed północą.
Wiem ze dam radę bo bede musiala, w sumie z mlodym sama sobie radzilam od samego poczatku to czemu teraz mialabym nie dac [emoji123]
Moj tz do pracy na 7 a wraca okolo 16 no i mlody poki co nie chodzi do przedszkola, moze sie uda i pojdzie od września no ale te pierwsze 3miesiace na pewno bede musiała dawac rade..
W razie czego w awaryjnych sytuacjach wiem ze tz mama mi pomoże..
Dobrze ze teraz sie przeprowadzilismy i mamy 15minut jazdy autem do siebie [emoji106]
To my tak za kilka miesięcy będziemy mieszkać przez kilka lat z moimi rodzicami, żeby odłożyć na swoje.Mam nadzieje ze bedzie jak mówisz[emoji8]
Wiem ze dam radę bo bede musiala, w sumie z mlodym sama sobie radzilam od samego poczatku to czemu teraz mialabym nie dac [emoji123]
Moj tz do pracy na 7 a wraca okolo 16 no i mlody poki co nie chodzi do przedszkola, moze sie uda i pojdzie od września no ale te pierwsze 3miesiace na pewno bede musiała dawac rade..
W razie czego w awaryjnych sytuacjach wiem ze tz mama mi pomoże..
Dobrze ze teraz sie przeprowadzilismy i mamy 15minut jazdy autem do siebie [emoji106]
Moi rodzice kupili duży dom, właśnie super na dwie rodziny. I go wykańczamy. Nam odpadnie 1500 zł samego dostępnego (nie mówię tu o rachunkach bo tam będziemy płacić jak i tu rachunki). No i też jakaś pomoc będzie. Mojego taty i tak o wtorki do soboty nie ma wcale. A moja mama pielęgniarka więc raz dyżur 12h na dzień. A raz na noc. Ale właśnie będą dni że w ciągu dnia będzie w domu więc pomoże też i przy dzieciach jak będzie trzeba
martoosia04
Ja mam na instagramie tyle firm zaznaczonych i zapisanych w galerii, że chyba też na koniec rzygniemy różem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Smoczek polecam Bibs. Majka niesmoczkowa i był problem. Dopiero po 6 miesiącach poszukiwania Bibs jej podszedł.Ja mam na instagramie tyle firm zaznaczonych i zapisanych w galerii, że chyba też na koniec rzygniemy różem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]