reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To wow, ja bym już nie dała rady! Ja chodziłam do 32 tc i pod koniec już nie mogłam wysiedziec :o

Godzine cwiczen jest u mnie i godzina teoria. Wysiedzieć nie jest tak zle, gorzej z cwiczeniami u mnie. Jak lamus sie opierniczam hahaa a tamte co juz rodza nogami machaja az jestem w szoku haha.
Ja zaczęłam chodzic od 28t i chcialam chodzic do konca, moze za tydzien się uda isc :p

reklama
Super [emoji173][emoji173] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji173][emoji173]Mi mozesz dopisac
Kamila, 22lata, śląskie
Udalo sie w 13cs
Dzieci 1 syn
Tp 6.06 dziewczynka DagmaraDzis w miare pospalam ale dobudzic sie przez brak slonca nie mogłam i wstalam dopiero o 9...z bolem plecow oczywiście[emoji30]
Za to wczoraj mlody od 2 juz sie co chwile budzil wiec nie bylo spania...a jak zasnal to mloda szalala tak ze ja nie potrafilam spać..
I będzie widzę różowa księżniczka [emoji3590] extra!

@KatiNails ja sie nad drugim zastanowie 100 razy. Pocieszylas, ze to drugi raz nie musi tak wygladac
Przez to teraz będziemy wracać do starań o trzecie. Bałam się jak to będzie z dwójką ale jest super. Dzieci grzeczne, nie licząc pierwszego trymestru większość ciąży to jakbym w ciąży nie była. I wiem że z trójka też ogarnę. Poza tym to jak z każdym kolejnym dzieckiem ta miłość się mnoży to coś niewyobrażalnie pięknego [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Przez to teraz będziemy wracać do starań o trzecie. Bałam się jak to będzie z dwójką ale jest super. Dzieci grzeczne, nie licząc pierwszego trymestru większość ciąży to jakbym w ciąży nie była. I wiem że z trójka też ogarnę. Poza tym to jak z każdym kolejnym dzieckiem ta miłość się mnoży to coś niewyobrażalnie pięknego [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Mi sie duza rodzina nie marzy :) gora 2 :)

Laski, na grupie z nubem piszą wszystkie dziewczyny, że z usg wyglada jak mała dziewczynka u nas!!!!! [emoji177]
oby tak bylo. mojej kolezance tez tak pisaly i co? i ja bylam pewna ze dziewczynka a juz ma potwierdzoego chlopca i siusiaka ktory nie zniknie. 3 chlopca beda miec :p

reklama
Liczba ale każda ciąża inna, każde dziecko inne. Ja też pracowałam do końca i z 1 i 2 dzieckiem. Aczkolwiek drugi porod dużo dużo trudniejszy. Nie licze bóli krzyżowych bo te mialam i tu i tu. Z tym, że przy pierwszym byl mąż moja położna wszystko po kolei tak jak mialo być, znieczulenie. A teraz z bólami musialam radzic sobie sama bo bylam na patologii, masa porodow wiec troche taśmowo szlo. I teraz bol wiekszy niż przy 1 no i zostalo mi jak na razie 10 kg.

Do góry