reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To wow, ja bym już nie dała rady! Ja chodziłam do 32 tc i pod koniec już nie mogłam wysiedziec :o

Godzine cwiczen jest u mnie i godzina teoria. Wysiedzieć nie jest tak zle, gorzej z cwiczeniami u mnie. Jak lamus sie opierniczam hahaa a tamte co juz rodza nogami machaja az jestem w szoku haha.
Ja zaczęłam chodzic od 28t i chcialam chodzic do konca, moze za tydzien się uda isc :p

reklama
Super [emoji173][emoji173] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji173][emoji173]Mi mozesz dopisac
Kamila, 22lata, śląskie
Udalo sie w 13cs
Dzieci 1 syn
Tp 6.06 dziewczynka DagmaraDzis w miare pospalam ale dobudzic sie przez brak slonca nie mogłam i wstalam dopiero o 9...z bolem plecow oczywiście[emoji30]
Za to wczoraj mlody od 2 juz sie co chwile budzil wiec nie bylo spania...a jak zasnal to mloda szalala tak ze ja nie potrafilam spać..
I będzie widzę różowa księżniczka [emoji3590] extra!

@KatiNails ja sie nad drugim zastanowie 100 razy. Pocieszylas, ze to drugi raz nie musi tak wygladac
Przez to teraz będziemy wracać do starań o trzecie. Bałam się jak to będzie z dwójką ale jest super. Dzieci grzeczne, nie licząc pierwszego trymestru większość ciąży to jakbym w ciąży nie była. I wiem że z trójka też ogarnę. Poza tym to jak z każdym kolejnym dzieckiem ta miłość się mnoży to coś niewyobrażalnie pięknego [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Przez to teraz będziemy wracać do starań o trzecie. Bałam się jak to będzie z dwójką ale jest super. Dzieci grzeczne, nie licząc pierwszego trymestru większość ciąży to jakbym w ciąży nie była. I wiem że z trójka też ogarnę. Poza tym to jak z każdym kolejnym dzieckiem ta miłość się mnoży to coś niewyobrażalnie pięknego [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Mi sie duza rodzina nie marzy :) gora 2 :)

Laski, na grupie z nubem piszą wszystkie dziewczyny, że z usg wyglada jak mała dziewczynka u nas!!!!! [emoji177]
oby tak bylo. mojej kolezance tez tak pisaly i co? i ja bylam pewna ze dziewczynka a juz ma potwierdzoego chlopca i siusiaka ktory nie zniknie. 3 chlopca beda miec :p

reklama
Liczba ale każda ciąża inna, każde dziecko inne. Ja też pracowałam do końca i z 1 i 2 dzieckiem. Aczkolwiek drugi porod dużo dużo trudniejszy. Nie licze bóli krzyżowych bo te mialam i tu i tu. Z tym, że przy pierwszym byl mąż moja położna wszystko po kolei tak jak mialo być, znieczulenie. A teraz z bólami musialam radzic sobie sama bo bylam na patologii, masa porodow wiec troche taśmowo szlo. I teraz bol wiekszy niż przy 1 no i zostalo mi jak na razie 10 kg.

Do góry