reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ale cudny widok jak jest jeszcze maluszek w calosci :)
ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Dziewczynki kogo nie ma na liscie odezwijcie sie. Juz moge ja aktualizowac.

oooo to moj 10300 post :p
To ja poproszę o dopisanie [emoji4]
Ilona, 26 lat, Lubelskie
Udało się w 4 cyklu
Dzieci - brak
Termin porodu - 14 czerwca 2019

reklama
Liczba ja przed samym porodem bylam bardzo senna i zmeczona. Zreszta pisalam Wam o tym.
Moj mlody też slabiej spal dzis własnie zastanawialam się czy to pełnia czy nie.
Mallina biedna ty może meliska na wieczór ?

Liczba ja przed samym porodem bylam bardzo senna i zmeczona. Zreszta pisalam Wam o tym.
Moj mlody też slabiej spal dzis własnie zastanawialam się czy to pełnia czy nie.
Mallina biedna ty może meliska na wieczór ?
kochana ja juz przywyklam i nawet nie wstaje rano zmeczona. nawet poniekad sie ciesze bo moze nie bedzie mi ciezko wstawac do maluszka.
staram sie chodzic spac pozno polnoc lub 1sza ale to i tak daje ten sam efekt co 2 godz oczy jak 5zł :p

a jak u was? jak sie odnajdujecie w nowej sytaucji?

To ja jakas inna jestem
Bo serio się wysypiam, na siku nie wstaje w nocy wcale. Chyba że przy okazji jak do synka to idę też siku. Ale generalnie śpię super. W ciągu dnia brzuszek mi ciąży i przeszkadza w wielu czynnościach, ale noce super. Też żadnych poduszek nie używam.

Super [emoji173][emoji173] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji173][emoji173]
ale cudny widok jak jest jeszcze maluszek w calosci :)
ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Dziewczynki kogo nie ma na liscie odezwijcie sie. Juz moge ja aktualizowac.

oooo to moj 10300 post :p
Mi mozesz dopisac
Kamila, 22lata, śląskie
Udalo sie w 13cs
Dzieci 1 syn
Tp 6.06 dziewczynka Dagmara
Jak dziewczyny po nocy? Pełnia przespana? Ja od 3 oczy jak 5zl [emoji24]
Dzis w miare pospalam ale dobudzic sie przez brak slonca nie mogłam i wstalam dopiero o 9...z bolem plecow oczywiście[emoji30]
Za to wczoraj mlody od 2 juz sie co chwile budzil wiec nie bylo spania...a jak zasnal to mloda szalala tak ze ja nie potrafilam spać..

Ostatnia edycja:
kochana ja juz przywyklam i nawet nie wstaje rano zmeczona. nawet poniekad sie ciesze bo moze nie bedzie mi ciezko wstawac do maluszka.
staram sie chodzic spac pozno polnoc lub 1sza ale to i tak daje ten sam efekt co 2 godz oczy jak 5zł [emoji14]

a jak u was? jak sie odnajdujecie w nowej sytaucji?
Ja powiem szczerze, że z perspektywy snu wolalam 1 trymestr. Spałam już o 20 przed telewizorem i tak do 8 rano jak zabita. Siku czasami może raz wstawałam.
A teraz - pobudka trzy razy na siku, potem z zaśnięciem walka ok. godziny. O 4 dzwoni męża budzik i czasami próbuje zasnąć po budziki, az około 6 wstaję, bo to nie ma sensu.
Do tego koszmarne sny dot. ciąży i porodu... Chyba po mału przygotowuję się do nowej dla mnie roli

Uczymy sie siebie. Moj facet woww tak na niego narzekalam a to tato na 100%
Córka trochę fisiuje, ale staramy się jà angażować dużo przytulać bawić się. Myślę, że z każdym dniem będzie co raz lepiej. Aczkolwiek nie ma takiej mocy która namowi mnie na 3 dziecko

reklama
Do 40 tygodnia chodzą i uwierz wygladaja jak nowo narodzone. A pozniej dostajemy info, ze dzień pozniej urodzily.
Ja tak miałam, [emoji23][emoji23] o 18 skończyłam klientke i pojechałam do szpitala [emoji23] 3.20 Majka była na świecie. Ale ta pierwsza ciąża z synem dała mi bardziej popalić. Modliłam się żeby już urodzić tak mi ciężko było. A z Mają do końca ciąży przetwory, praca, tydzień wcześniej robiłam synowi 4 urodziny. Sama piekłam torta, sałatki robiłam, [emoji23]

Do góry