reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ale cudny widok jak jest jeszcze maluszek w calosci :)
ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Dziewczynki kogo nie ma na liscie odezwijcie sie. Juz moge ja aktualizowac.

oooo to moj 10300 post :p
To ja poproszę o dopisanie [emoji4]
Ilona, 26 lat, Lubelskie
Udało się w 4 cyklu
Dzieci - brak
Termin porodu - 14 czerwca 2019

reklama
Liczba ja przed samym porodem bylam bardzo senna i zmeczona. Zreszta pisalam Wam o tym.
Moj mlody też slabiej spal dzis własnie zastanawialam się czy to pełnia czy nie.
Mallina biedna ty może meliska na wieczór ?

Liczba ja przed samym porodem bylam bardzo senna i zmeczona. Zreszta pisalam Wam o tym.
Moj mlody też slabiej spal dzis własnie zastanawialam się czy to pełnia czy nie.
Mallina biedna ty może meliska na wieczór ?
kochana ja juz przywyklam i nawet nie wstaje rano zmeczona. nawet poniekad sie ciesze bo moze nie bedzie mi ciezko wstawac do maluszka.
staram sie chodzic spac pozno polnoc lub 1sza ale to i tak daje ten sam efekt co 2 godz oczy jak 5zł :p

a jak u was? jak sie odnajdujecie w nowej sytaucji?

To ja jakas inna jestem
Bo serio się wysypiam, na siku nie wstaje w nocy wcale. Chyba że przy okazji jak do synka to idę też siku. Ale generalnie śpię super. W ciągu dnia brzuszek mi ciąży i przeszkadza w wielu czynnościach, ale noce super. Też żadnych poduszek nie używam.

Super [emoji173][emoji173] ciesze sie ze wszystko dobrze [emoji173][emoji173]
ale cudny widok jak jest jeszcze maluszek w calosci :)
ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Dziewczynki kogo nie ma na liscie odezwijcie sie. Juz moge ja aktualizowac.

oooo to moj 10300 post :p
Mi mozesz dopisac
Kamila, 22lata, śląskie
Udalo sie w 13cs
Dzieci 1 syn
Tp 6.06 dziewczynka Dagmara
Jak dziewczyny po nocy? Pełnia przespana? Ja od 3 oczy jak 5zl [emoji24]
Dzis w miare pospalam ale dobudzic sie przez brak slonca nie mogłam i wstalam dopiero o 9...z bolem plecow oczywiście[emoji30]
Za to wczoraj mlody od 2 juz sie co chwile budzil wiec nie bylo spania...a jak zasnal to mloda szalala tak ze ja nie potrafilam spać..

Ostatnia edycja:
kochana ja juz przywyklam i nawet nie wstaje rano zmeczona. nawet poniekad sie ciesze bo moze nie bedzie mi ciezko wstawac do maluszka.
staram sie chodzic spac pozno polnoc lub 1sza ale to i tak daje ten sam efekt co 2 godz oczy jak 5zł [emoji14]

a jak u was? jak sie odnajdujecie w nowej sytaucji?
Ja powiem szczerze, że z perspektywy snu wolalam 1 trymestr. Spałam już o 20 przed telewizorem i tak do 8 rano jak zabita. Siku czasami może raz wstawałam.
A teraz - pobudka trzy razy na siku, potem z zaśnięciem walka ok. godziny. O 4 dzwoni męża budzik i czasami próbuje zasnąć po budziki, az około 6 wstaję, bo to nie ma sensu.
Do tego koszmarne sny dot. ciąży i porodu... Chyba po mału przygotowuję się do nowej dla mnie roli

Uczymy sie siebie. Moj facet woww tak na niego narzekalam a to tato na 100%
Córka trochę fisiuje, ale staramy się jà angażować dużo przytulać bawić się. Myślę, że z każdym dniem będzie co raz lepiej. Aczkolwiek nie ma takiej mocy która namowi mnie na 3 dziecko

reklama
Do 40 tygodnia chodzą i uwierz wygladaja jak nowo narodzone. A pozniej dostajemy info, ze dzień pozniej urodzily.
Ja tak miałam, [emoji23][emoji23] o 18 skończyłam klientke i pojechałam do szpitala [emoji23] 3.20 Majka była na świecie. Ale ta pierwsza ciąża z synem dała mi bardziej popalić. Modliłam się żeby już urodzić tak mi ciężko było. A z Mają do końca ciąży przetwory, praca, tydzień wcześniej robiłam synowi 4 urodziny. Sama piekłam torta, sałatki robiłam, [emoji23]

Do góry