Kaamilaaa
Fanka BB :)
To my tak za kilka miesięcy będziemy mieszkać przez kilka lat z moimi rodzicami, żeby odłożyć na swoje.
Moi rodzice kupili duży dom, właśnie super na dwie rodziny. I go wykańczamy. Nam odpadnie 1500 zł samego dostępnego (nie mówię tu o rachunkach bo tam będziemy płacić jak i tu rachunki). No i też jakaś pomoc będzie. Mojego taty i tak o wtorki do soboty nie ma wcale. A moja mama pielęgniarka więc raz dyżur 12h na dzień. A raz na noc. Ale właśnie będą dni że w ciągu dnia będzie w domu więc pomoże też i przy dzieciach jak będzie trzeba
No my od grudnia u tz rodzicow wlasnie mieszkamy...Wynajelismy w styczniu mieszkanie ale musimy je ogarnac zeby sie wprowadzić tzn. Malowalismy, teraz musielismy kupic kuchnie bo tam nie bylo, lazienke tez troche odświeżyć wiec zeby sie na dobre wprowadzic to jeszcze troche nam zostalo..
No ale bedziemy mieszkac blisko to jest ten plus, tym bardziej dla młodego bo on to by najchętniej caly czas z babcia spędzał[emoji6]
No tz mama pracuje wiec to nie bedzie tez ze zawsze bedzie mogla pomoc no ale w razie czego wiem ze sie postara [emoji6]