reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U mnie nie najgorsza noc. Starszy spał cała noc, a młodszy się przebudzil i przyszedł do nas i tak do rana. Tyle że od 6 mi starszy już nad głową sterczal [emoji23]

Dajcie spokój
My z mężem też nie przytomni.
Wczoraj na 18 pojechał do domu z ekektriem kontakty, włączniki itp zakładać.
Wrócił o północy. Ja na Niego czekałam zebh jeszcze mu kolacje dać. I już się zbiera właśnie dk pracy na 8....

Ja o 4 wstalam. Ja nie wiem co to sa przespane noce. Codziennie ten sam schemat. Organizm przygotowuje sie od miesięcy pod rewolucję malego czlowieka.

U ciebie to jeszcze rozumiem bo juz niedaleko do rozwiązania ale u mnie?! Nawet połowa ciąży jeszcze nie minęła a snu jak na lekarstwo [emoji24]

Jaka jestem slaba. W głowie mi sie kreci, ledwo nogami ciagne. Wczoraj nie poszlam na szkle rodzenia, bo nie dalam rady. Teraz musze isc z psem i to 3 pietro to jest jakas porazka. :/

Jak dziewczyny po nocy? Pełnia przespana? Ja od 3 oczy jak 5zl [emoji24]
u mnie norma to wstawać co 2 godz do toalety, więc te noce to takie w kratkę, a dziś chyba miałam jakieś łagodne skurcze, całą noc czułam brzuch, może to ta pelnia ;)
Jaka jestem slaba. W głowie mi sie kreci, ledwo nogami ciagne. Wczoraj nie poszlam na szkle rodzenia, bo nie dalam rady. Teraz musze isc z psem i to 3 pietro to jest jakas porazka. :/
Kochana, ostatnia prosta, nie przemęczaj się, i tak podziwiam, że chce Ci się chodzić do szkoły na tym etapie!

U ciebie to jeszcze rozumiem bo juz niedaleko do rozwiązania ale u mnie?! Nawet połowa ciąży jeszcze nie minęła a snu jak na lekarstwo [emoji24]
na twoim etapie fakt spalam jak dziecko choc ja oglnie lekki sen mam. ale pozniej sie zacznie ciagle wstawanie do wc.. zgagi i jak juz sieprzebudze to spac sie nie da. ostatnio kregoslup mniej mnie boli i spojenie. zawsze cos :)

reklama
u mnie norma to wstawać co 2 godz do toalety, więc te noce to takie w kratkę, a dziś chyba miałam jakieś łagodne skurcze, całą noc czułam brzuch, może to ta pelnia ;)

Kochana, ostatnia prosta, nie przemęczaj się, i tak podziwiam, że chce Ci się chodzić do szkoły na tym etapie!

Do 40 tygodnia chodzą i uwierz wygladaja jak nowo narodzone. A pozniej dostajemy info, ze dzień pozniej urodzily.

Do góry