reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
U mnie nie najgorsza noc. Starszy spał cała noc, a młodszy się przebudzil i przyszedł do nas i tak do rana. Tyle że od 6 mi starszy już nad głową sterczal [emoji23]

Dajcie spokój
My z mężem też nie przytomni.
Wczoraj na 18 pojechał do domu z ekektriem kontakty, włączniki itp zakładać.
Wrócił o północy. Ja na Niego czekałam zebh jeszcze mu kolacje dać. I już się zbiera właśnie dk pracy na 8....

Ja o 4 wstalam. Ja nie wiem co to sa przespane noce. Codziennie ten sam schemat. Organizm przygotowuje sie od miesięcy pod rewolucję malego czlowieka.

U ciebie to jeszcze rozumiem bo juz niedaleko do rozwiązania ale u mnie?! Nawet połowa ciąży jeszcze nie minęła a snu jak na lekarstwo [emoji24]

Jaka jestem slaba. W głowie mi sie kreci, ledwo nogami ciagne. Wczoraj nie poszlam na szkle rodzenia, bo nie dalam rady. Teraz musze isc z psem i to 3 pietro to jest jakas porazka. :/

Jak dziewczyny po nocy? Pełnia przespana? Ja od 3 oczy jak 5zl [emoji24]
u mnie norma to wstawać co 2 godz do toalety, więc te noce to takie w kratkę, a dziś chyba miałam jakieś łagodne skurcze, całą noc czułam brzuch, może to ta pelnia ;)
Jaka jestem slaba. W głowie mi sie kreci, ledwo nogami ciagne. Wczoraj nie poszlam na szkle rodzenia, bo nie dalam rady. Teraz musze isc z psem i to 3 pietro to jest jakas porazka. :/
Kochana, ostatnia prosta, nie przemęczaj się, i tak podziwiam, że chce Ci się chodzić do szkoły na tym etapie!

U ciebie to jeszcze rozumiem bo juz niedaleko do rozwiązania ale u mnie?! Nawet połowa ciąży jeszcze nie minęła a snu jak na lekarstwo [emoji24]
na twoim etapie fakt spalam jak dziecko choc ja oglnie lekki sen mam. ale pozniej sie zacznie ciagle wstawanie do wc.. zgagi i jak juz sieprzebudze to spac sie nie da. ostatnio kregoslup mniej mnie boli i spojenie. zawsze cos :)

reklama
u mnie norma to wstawać co 2 godz do toalety, więc te noce to takie w kratkę, a dziś chyba miałam jakieś łagodne skurcze, całą noc czułam brzuch, może to ta pelnia ;)

Kochana, ostatnia prosta, nie przemęczaj się, i tak podziwiam, że chce Ci się chodzić do szkoły na tym etapie!

Do 40 tygodnia chodzą i uwierz wygladaja jak nowo narodzone. A pozniej dostajemy info, ze dzień pozniej urodzily.

Do góry