reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Liczba piękny zestaw. Martoosia tak zrobie z tym okladem dziekuje.
U nas zakladaja szwy rozpuszczalne w środku i zdejmowane na zewnatrz. W piatek mam kontrole w szpitalu i zdejmuja. Jakos dużo bardziej mi nie wygodnie i dużo bardziej boli niż z córka. No nic wytrzymać trzeba.
U nas bardzo dobrze rozwiniety oddzial neonatologiczny i akurat lezalam z dziewczyna ktorej tesciowa tam pracuje to sie nasluchalam.
Liczba ty rodzisz przed Mallina czy po ?

Termin mam szybciej chyba o pare tygodni

reklama
Liczba piękny zestaw. Martoosia tak zrobie z tym okladem dziekuje.
U nas zakladaja szwy rozpuszczalne w środku i zdejmowane na zewnatrz. W piatek mam kontrole w szpitalu i zdejmuja. Jakos dużo bardziej mi nie wygodnie i dużo bardziej boli niż z córka. No nic wytrzymać trzeba.
U nas bardzo dobrze rozwiniety oddzial neonatologiczny i akurat lezalam z dziewczyna ktorej tesciowa tam pracuje to sie nasluchalam.
Liczba ty rodzisz przed Mallina czy po ?
Wg terminu przed :)

Z dzidzią ok. Ma prawie 6cm.

NT - 1.3 wiec piękne.
Płeć nieznana choć M. twierdzi że siurka nie widział [emoji23]
bo siurka teraz ciezko zobaczyc zwlaszcza ze kazde malenstwo ma wyrostek plciowy przypominajacy go;p
jeszcze chwila moment.
super wiesci. oby tak dalej :)

IMG_3300.JPG

Nasze bobo [emoji177]

ale cudny widok jak jest jeszcze maluszek w calosci :)
ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Dziewczynki kogo nie ma na liscie odezwijcie sie. Juz moge ja aktualizowac.

oooo to moj 10300 post :p

ja juz ogladam poszczegolne czesci ciala a na zdj mam tylko kosc udowa z szacowana waga;p

Mi pod 1 możesz zmienić 1 syn i 1 córka [emoji7] urodziłam koniec końców nie 21 sierpnia a 28 lipca [emoji23]

reklama

Jaaa! :D
Magda, 25 lat, Kraków
Pierwsza dzidzia, 12cs
Tp 8 maja
Będzie synek Janek [emoji173]

A po wizycie ok :) mały ma łepetynę u góry i wali mi nogami po kroczu [emoji14] A do tego spojenie rozeszlo się już na 6mm, więc trzymać kciuki żeby nie poszło dalej i nie było wskazań do cc :)

Do góry