reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
aaaale slodziara! daj ją na troche :p

zmien suwaczek bysmy mogli sledzic ile Majeczka juz ma:")
i powodzenia w starankach.

Jeszcze nie. We wt mamy prenatalne to bedzie 12+5 to moze chociaz nub nam cos zdradzi jakby go tam ładnie lekarka ujęła.
Trzymam kciuki na tą upragniona dziewczynkę [emoji7]
Mi na prenatalnych gin powiedział że może i jest szansa na dziewczynkę, ale jest za wcześnie i mi nie powie. Czekałam do 20 tc [emoji23]

Trzymam kciuki na tą upragniona dziewczynkę [emoji7]
Mi na prenatalnych gin powiedział że może i jest szansa na dziewczynkę, ale jest za wcześnie i mi nie powie. Czekałam do 20 tc [emoji23]

Omg! Ja sie boje wlasnie tego, bo z chłopcami tez dopiero po połowie ciąży wiedziałam. Wcześniej nic nie pokazywali!

Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
:tak:
Ale słodziutka, nic dziwnego że chcesz jeszcze jedna taka :tak: Jeśli u mnie się szczęśliwie urodzi i jakoś się ogarniemy to w listopadzie/grudniu też wracam do gry :wink: ale jak znam życie to Ty już będziesz w ciąży bo z cora to szybko poszło.

reklama
Z Mają szybko (3cs), a Aleksem było gorzej (13cs) ale inny facet.
Btw 12 lutego zmarł biologiczny ojciec Aleksa. W piątek był pogrzeb

Do góry