reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
aaaale slodziara! daj ją na troche :p

zmien suwaczek bysmy mogli sledzic ile Majeczka juz ma:")
i powodzenia w starankach.

Jeszcze nie. We wt mamy prenatalne to bedzie 12+5 to moze chociaz nub nam cos zdradzi jakby go tam ładnie lekarka ujęła.
Trzymam kciuki na tą upragniona dziewczynkę [emoji7]
Mi na prenatalnych gin powiedział że może i jest szansa na dziewczynkę, ale jest za wcześnie i mi nie powie. Czekałam do 20 tc [emoji23]

Trzymam kciuki na tą upragniona dziewczynkę [emoji7]
Mi na prenatalnych gin powiedział że może i jest szansa na dziewczynkę, ale jest za wcześnie i mi nie powie. Czekałam do 20 tc [emoji23]

Omg! Ja sie boje wlasnie tego, bo z chłopcami tez dopiero po połowie ciąży wiedziałam. Wcześniej nic nie pokazywali!

Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
:tak:
Ale słodziutka, nic dziwnego że chcesz jeszcze jedna taka :tak: Jeśli u mnie się szczęśliwie urodzi i jakoś się ogarniemy to w listopadzie/grudniu też wracam do gry :wink: ale jak znam życie to Ty już będziesz w ciąży bo z cora to szybko poszło.

reklama
Z Mają szybko (3cs), a Aleksem było gorzej (13cs) ale inny facet.
Btw 12 lutego zmarł biologiczny ojciec Aleksa. W piątek był pogrzeb

Do góry