reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jeszcze go nie ważyli. Ale cycujemy sie non stop prawie. Jedni każą wybudzać inni nie i badz tu madry. Ja go budze boje sie wlasnie spadku wagi

reklama
imbiru nie umiem tknąć od razu odruch wymiotny ale racja plukanke zrobie.. skro boli to juz bardziej bolec nie bedzie;p kiedys mi lekarz powiedzial ze to katowanie gardla.. ale to tgaki stary sposob naszych babć i nieszkodliwy ze warto sprobowac.
Ja jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.

Jeszcze go nie ważyli. Ale cycujemy sie non stop prawie. Jedni każą wybudzać inni nie i badz tu madry. Ja go budze boje sie wlasnie spadku wagi
ja bym wybudzala. bo jak zacznie spadac to was dluzej zatrzymaja. co te 1.5 godz-2h smialo cycowac. zreszta jestes mama drugiego szkraba intuicja ci podpowie bo doswiadczenie juz masz :)

Ja jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.
fakt tez kiedys to czytalam ale wywalilam wode utleniona odkad sie okazalo ze to syf a nie odkażanie ran i od tego czasu mam tylko octenisept :p

Ja swojego Tomka karmiłam na żądanie. Nie wybudzałam wcale. Jak spał, ja spałam. Spadł z wagi chyba 300g ale ja byłam na tyle cwana, że rano karmiłam wcześniej przed ważeniem :D Żeby nie było ;)

Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :)
IMG_20190208_125624.jpeg

reklama
Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530

Jednak marzy się nr 3 ;)
To trzymam kciuki by fasolka szybko zdecydowała się przyjść [emoji173]️ a córeczka uuuuuurocza [emoji177][emoji7]

Do góry