Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Jeszcze go nie ważyli. Ale cycujemy sie non stop prawie. Jedni każą wybudzać inni nie i badz tu madry. Ja go budze boje sie wlasnie spadku wagi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.imbiru nie umiem tknąć od razu odruch wymiotny ale racja plukanke zrobie.. skro boli to juz bardziej bolec nie bedzie;p kiedys mi lekarz powiedzial ze to katowanie gardla.. ale to tgaki stary sposob naszych babć i nieszkodliwy ze warto sprobowac.
ja bym wybudzala. bo jak zacznie spadac to was dluzej zatrzymaja. co te 1.5 godz-2h smialo cycowac. zreszta jestes mama drugiego szkraba intuicja ci podpowie bo doswiadczenie juz maszJeszcze go nie ważyli. Ale cycujemy sie non stop prawie. Jedni każą wybudzać inni nie i badz tu madry. Ja go budze boje sie wlasnie spadku wagi
fakt tez kiedys to czytalam ale wywalilam wode utleniona odkad sie okazalo ze to syf a nie odkażanie ran i od tego czasu mam tylko octeniseptJa jeszcze slyszalam o płukaniu wodą utlenioną. Coś takiego znalazlam: Płukanie gardła wodą utlenioną to sprawdzony sposób na złagodzenie bólu gardła. Aby przygotować płukankę, należy rozcieńczyć 1 łyżeczkę preparatu (ok. 5 ml) w szklance wody (ok. 250 ml). Płukankę należy stosować kilka razy na dobę.
Gratulacje kochana :*Tak zdrowy. Lekarz go dziś ogladal i wszystko ok. Ja czuje sie dobrze szwy ciagna, ale wyrzymam
Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca
A Majusia tak się zmieniła Zobacz załącznik 943530