reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Omg biedactwo! [emoji33]
Jak szaleć to szaleć. Cala ciaze spokoj mialam tylko opryszczki wychodziły to na koniec mozna po cierpiec. Ale mam ten profil zip i tam tez w zaawansowanej ciazy z Julka mam odnotowana wizyte u lekarza rodzinnego bo mialam ostre zapalenie krtani i wykupowalam Duomox. Wiec czemu miałoby byc teraz inaczek? :p
Macie jakies sposoby sprawdzone na krtan?
Juz nie zależy mi na glosie byleby bol byl mniejszy.

reklama
Ja też mialam zapalenie krtani w 35 czy 37 tygodniu. Pomogla mi isla dużo cieplej wody z imbirem syrop prawoslazowy i antybiotyk. Moze zrob syrob z cebuli ?
Moj klusek śpi ładnie ale ze mna w łóżku. Na razie bardzo grzeczny

Ja też mialam zapalenie krtani w 35 czy 37 tygodniu. Pomogla mi isla dużo cieplej wody z imbirem syrop prawoslazowy i antybiotyk. Moze zrob syrob z cebuli ?
Synek zdrowy? A Ty jak się w ogóle czujesz po wszystkim?

@Maliina mnie na gardło pomogły te tabletki Prena*len, piłam też sporo ciepłej wody z miodem, cytryną, i imbirem (tylko nie zaparzac imbiru, bo wtedy wywołuje skurcze). Może jakieś płukanki z solą? Nie stosowałam, ale niektórzy sobie chwalą.

isle biore, psikam tantum verde nadal i biore wciaz amoksiklav ale tak mysle ze jak nie dziala antybiotyk to moze byc etraz wirus nie bakteria.
syrop prawoslazowy? juz na bank nie mam a w ciazy bezpieczny rozumiem? syrpu z cebuli nie moge bo on bazuje na miodzie i cukrze a w cukrzycy ciazowej musze tego unikac.

@Maliina mnie na gardło pomogły te tabletki Prena*len, piłam też sporo ciepłej wody z miodem, cytryną, i imbirem (tylko nie zaparzac imbiru, bo wtedy wywołuje skurcze). Może jakieś płukanki z solą? Nie stosowałam, ale niektórzy sobie chwalą.
imbiru nie umiem tknąć od razu odruch wymiotny ale racja plukanke zrobie.. skro boli to juz bardziej bolec nie bedzie;p kiedys mi lekarz powiedzial ze to katowanie gardla.. ale to tgaki stary sposob naszych babć i nieszkodliwy ze warto sprobowac.

a jak karmienie? rozkrecila sie laktacja? nie spada maly z wagi?

reklama
Do góry