reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
O kurka, strasznie przykre :( mały przeżywał?
Mały go nie znał. Uciekam od Niego z mlodym jak młody 6 tyg miał. Biologicznego ojca nie znał. Tamten alimentów nie płacił, nie interesował się. Mój mąż to jedyny tato którego młody zna. Miał 15 miesięcy jak zamieszkaliśmy z Damianem.
Może to okrutnie zabrzmi, ale przez to ile krzywd zrobił mi i dziecku nie jest mi przykro. Przynajmniej jeszcze nie teraz.
Sam wybrał takie życie. Dorosły facet wolał się stoczyć, być bezdomny. Dopalacze, alkohol, narkotyki. Bo nie chciało mu się iść do pracy, coś ze swoim życiem zrobić.

Z Mają szybko (3cs), a Aleksem było gorzej (13cs) ale inny facet.
Btw 12 lutego zmarł biologiczny ojciec Aleksa. W piątek był pogrzeb
Mały go nie znał. Uciekam od Niego z mlodym jak młody 6 tyg miał. Biologicznego ojca nie znał. Tamten alimentów nie płacił, nie interesował się. Mój mąż to jedyny tato którego młody zna. Miał 15 miesięcy jak zamieszkaliśmy z Damianem.
Może to okrutnie zabrzmi, ale przez to ile krzywd zrobił mi i dziecku nie jest mi przykro. Przynajmniej jeszcze nie teraz.
Sam wybrał takie życie. Dorosły facet wolał się stoczyć, być bezdomny. Dopalacze, alkohol, narkotyki. Bo nie chciało mu się iść do pracy, coś ze swoim życiem zrobić.
Matko, ludzie to są głupi, mając wspaniałego synka, nie potrafił docenić tego co ma. Może to okrutnie zabrzmi, ale może to i lepiej, znam jednego takiego tatuśka, co najpierw była przemoc domowa, potem nie chciał alimentów płacić, a jak teraz jest stary i chory to ciąga dzieci po sądach i ciągle je zamęcza - chciałby żeby nim się opiekowały!
No to więc właśnie. :)
Ostatnio mój mąż miał operacje. 3 dni w szpitalu. Bardziej za nim histeryzował, niż za mną jak cc miałam [emoji2368]
Zdrówka dla męża! Faceci chyba delikatniejsi są ;)

Matko, ludzie to są głupi, mając wspaniałego synka, nie potrafił docenić tego co ma. Może to okrutnie zabrzmi, ale może to i lepiej, znam jednego takiego tatuśka, co najpierw była przemoc domowa, potem nie chciał alimentów płacić, a jak teraz jest stary i chory to ciąga dzieci po sądach i ciągle je zamęcza - chciałby żeby nim się opiekowały!

Zdrówka dla męża! Faceci chyba delikatniejsi są ;)
Właśnie z jednej strony lepiej. Terwz Aleks nie będzie miał alimentów nawet z fa, ale jak będzie dorosły to go tamten nie będzie ścigał żeby na niego alimenty dziecko płaciło. Teraz tylko muszę dopilnować odrzucenia spadku. Bo ani domu ani nic nie miał. Tylko długów masa..

A mąż super już :) operacje usunięcia żylaków ma :) także przy cc to pikuś [emoji23]

Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
Hejj :* jednak będzie 3? :D Mam nadzieje, ze pojdzie Ci tak szybko jak z małą :* my ttzeciego nie planujemy :) a nasza gwiazda też rośnie jak na drożdżach [emoji14]
IMG_20190210_113109.jpg

Hejj :* jednak będzie 3? :D Mam nadzieje, ze pojdzie Ci tak szybko jak z małą :* my ttzeciego nie planujemy :) a nasza gwiazda też rośnie jak na drożdżach [emoji14]
Zobacz załącznik 943690
Jaka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]
Kolejny różowy pulpecik na forum [emoji7]
Trzecie też marzy mi się dzoewczyneczka [emoji23]
Chociaż co będzie to będzie :D

Jaka cudowna [emoji7][emoji7][emoji7]
Kolejny różowy pulpecik na forum [emoji7]
Trzecie też marzy mi się dzoewczyneczka [emoji23]
Chociaż co będzie to będzie :D
No ja sie tak ciesze, że mam druga dziewczynke [emoji14] wiadomo, z chlopaka tez bym sie cieszyla, ale tak spełnilo sie moje marzenie o dwoch córeczkach :)
Widzialam, ze dalej kp. Podziwiam. Pola ma 2 miesiace i juz mam ochote sie poddać czasami ;)

reklama
No ja sie tak ciesze, że mam druga dziewczynke [emoji14] wiadomo, z chlopaka tez bym sie cieszyla, ale tak spełnilo sie moje marzenie o dwoch córeczkach :)
Widzialam, ze dalej kp. Podziwiam. Pola ma 2 miesiace i juz mam ochote sie poddać czasami ;)
Początki były u nas ciężkie. Ale mleka mam pod dostatkiem. Jeszcze był czas ze drugiemu dziecku (wczesniakowi z 25tc) mleko ściągalam. Z Aleksem był problem z kp. Karmilam mieszanie, a tu jestem mile zaskoczona.

Do góry