reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny cudne macie te malenstwa!! Tylko kochac i całować :)

@KatiNails współczuję sytuacji z ex'em ale jak to się mowi kazdy jest kowalem wlasnego losu. Mial szanse miec cudowna kobiete i syna.. Nie chcial.. Wazne ze wy jestescie szczęśliwi i synek nie odczuł braku taty i nie ma w swojej glowce obrazu patologicznego. Cieszcie sieni kochajcie i obyscie szybciutko cieszyli sie 3 kruszynka %)

Hejj :* jednak będzie 3? :D Mam nadzieje, ze pojdzie Ci tak szybko jak z małą :* my ttzeciego nie planujemy :) a nasza gwiazda też rośnie jak na drożdżach [emoji14]
Zobacz załącznik 943690
Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca :)
A Majusia tak się zmieniła :) Zobacz załącznik 943530
Przecudne macie te córeczki [emoji4] U mnie też w brzuszka córeczka (pierwsze dziecko) i już trochę różu czeka w domu na nią.
Na pewno będziemy chcieli też drugie maleństwo w niedługim odstępie czasu.
Powiedzcie mi, jak to jest z zajściem w ciążę jeszcze przy karmieniu? W sensie właśnie w niedługim czasie po porodzie. W naszych idealnych wyobrażeniach o drugie zaczniemy się starać ok. pół roku po porodzie, co będzie to czas pokaże.
Tylko kiedy się to wszystko reguluje i wracają normalne cykle?

To jest indywidualne. Ja np okres mialam ekspresowo po porodzie i tak miesiac w miesiac... A sa osoby ktore nie miesiaczkuja i rok czasu. Ale trzeba uwazac bo owulacje można miec i w ciaze zajsc. Znajoma po poronieniu miala długo bete we krwi taka na poziomie 10..nie miala miesiaczek.. Ale zaczela jej spadac w koncu... Pol roku od poronienia miala bete 4 czyli ponizej 5 i uniknela powtórnego zabiegu i sie okazalo ze w ciazy jest znow mimo ze nie miala @.

Przecudne macie te córeczki [emoji4] U mnie też w brzuszka córeczka (pierwsze dziecko) i już trochę różu czeka w domu na nią.
Na pewno będziemy chcieli też drugie maleństwo w niedługim odstępie czasu.
Powiedzcie mi, jak to jest z zajściem w ciążę jeszcze przy karmieniu? W sensie właśnie w niedługim czasie po porodzie. W naszych idealnych wyobrażeniach o drugie zaczniemy się starać ok. pół roku po porodzie, co będzie to czas pokaże.
Tylko kiedy się to wszystko reguluje i wracają normalne cykle?
Z synem miałam po 4 miesiącach. Karmilam mieszanie.
Ale córka jest 4 lata i 8 dni młodsza od syna.
Córka kp i to dużo. Prawie 7 miesiący pi cc i brak okresu. Właśnie dowiedziałam się ze koleżanka która urodziła równo po mnie tydzień czasu jest w ciąży. Też kp i nie miała okresu. Z tym że ona sn, a ja cc więc minimum rok od porodu musi minąć

To jest indywidualne. Ja np okres mialam ekspresowo po porodzie i tak miesiac w miesiac... A sa osoby ktore nie miesiaczkuja i rok czasu. Ale trzeba uwazac bo owulacje można miec i w ciaze zajsc. Znajoma po poronieniu miala długo bete we krwi taka na poziomie 10..nie miala miesiaczek.. Ale zaczela jej spadac w koncu... Pol roku od poronienia miala bete 4 czyli ponizej 5 i uniknela powtórnego zabiegu i sie okazalo ze w ciazy jest znow mimo ze nie miala @.
O kurczę, to długo ta beta jej się utrzymywała, pewnie poronienie nie na samym początku ciąży?

Z synem miałam po 4 miesiącach. Karmilam mieszanie.
Ale córka jest 4 lata i 8 dni młodsza od syna.
Córka kp i to dużo. Prawie 7 miesiący pi cc i brak okresu. Właśnie dowiedziałam się ze koleżanka która urodziła równo po mnie tydzień czasu jest w ciąży. Też kp i nie miała okresu. Z tym że ona sn, a ja cc więc minimum rok od porodu musi minąć
No tak, przecież jest różnica między cc a sn. Zobaczymy co u mnie wyjdzie, tak czy siak planować to sobie można, a czas pokaże:)

O kurczę, to długo ta beta jej się utrzymywała, pewnie poronienie nie na samym początku ciąży?
Ok 10tc. Bardzo dlugo ja trzymala beta. Ona miala ciaze mlodsza o 5 dni od mojej. I teraz jest jakos w 8tc ale jest zarodeczek serduszko wiec oby jej sie udalo. Ale juz byla bliska drugiego zabiegu. Warunek to beta ponizej 5 i tal tez sie stalo a lekarz na usg widzial u niej owu i jej powiedział.. Zadzialali i jest efekt. Dlatego jak ktoś nie planuje dzieci mimo wszystko musi uwazac bo kp i brak @ to nie jest pewna antykoncepcja.

Boziu Fifi mi wszystkie wnętrzności zaraz rozerwie. On sie tak boksuje sam ze soba jakby chcial już do mnie na rączki.

reklama
Do góry