reklama
Dziewczyny cudne macie te malenstwa!! Tylko kochac i całować
@KatiNails współczuję sytuacji z ex'em ale jak to się mowi kazdy jest kowalem wlasnego losu. Mial szanse miec cudowna kobiete i syna.. Nie chcial.. Wazne ze wy jestescie szczęśliwi i synek nie odczuł braku taty i nie ma w swojej glowce obrazu patologicznego. Cieszcie sieni kochajcie i obyscie szybciutko cieszyli sie 3 kruszynka %)
@KatiNails współczuję sytuacji z ex'em ale jak to się mowi kazdy jest kowalem wlasnego losu. Mial szanse miec cudowna kobiete i syna.. Nie chcial.. Wazne ze wy jestescie szczęśliwi i synek nie odczuł braku taty i nie ma w swojej glowce obrazu patologicznego. Cieszcie sieni kochajcie i obyscie szybciutko cieszyli sie 3 kruszynka %)
paulina1994
Fanka BB :)
Cudowna kruszyna [emoji7]Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca
A Majusia tak się zmieniła Zobacz załącznik 943530
Anolik
Hejj :* jednak będzie 3? Mam nadzieje, ze pojdzie Ci tak szybko jak z małą :* my ttzeciego nie planujemy a nasza gwiazda też rośnie jak na drożdżach [emoji14]
Zobacz załącznik 943690
Przecudne macie te córeczki [emoji4] U mnie też w brzuszka córeczka (pierwsze dziecko) i już trochę różu czeka w domu na nią.Wiktorka gratulacje [emoji7]
Widzę dołączyły nowe mamy [emoji7]
Gratulacje dziewczynki [emoji7]
Ja za kilka miesięcy wracam do staraczkowego grona.
Zniknęłam trochę bo dzieci, praca
A Majusia tak się zmieniła Zobacz załącznik 943530
Na pewno będziemy chcieli też drugie maleństwo w niedługim odstępie czasu.
Powiedzcie mi, jak to jest z zajściem w ciążę jeszcze przy karmieniu? W sensie właśnie w niedługim czasie po porodzie. W naszych idealnych wyobrażeniach o drugie zaczniemy się starać ok. pół roku po porodzie, co będzie to czas pokaże.
Tylko kiedy się to wszystko reguluje i wracają normalne cykle?
To jest indywidualne. Ja np okres mialam ekspresowo po porodzie i tak miesiac w miesiac... A sa osoby ktore nie miesiaczkuja i rok czasu. Ale trzeba uwazac bo owulacje można miec i w ciaze zajsc. Znajoma po poronieniu miala długo bete we krwi taka na poziomie 10..nie miala miesiaczek.. Ale zaczela jej spadac w koncu... Pol roku od poronienia miala bete 4 czyli ponizej 5 i uniknela powtórnego zabiegu i sie okazalo ze w ciazy jest znow mimo ze nie miala @.
Z synem miałam po 4 miesiącach. Karmilam mieszanie.Przecudne macie te córeczki [emoji4] U mnie też w brzuszka córeczka (pierwsze dziecko) i już trochę różu czeka w domu na nią.
Na pewno będziemy chcieli też drugie maleństwo w niedługim odstępie czasu.
Powiedzcie mi, jak to jest z zajściem w ciążę jeszcze przy karmieniu? W sensie właśnie w niedługim czasie po porodzie. W naszych idealnych wyobrażeniach o drugie zaczniemy się starać ok. pół roku po porodzie, co będzie to czas pokaże.
Tylko kiedy się to wszystko reguluje i wracają normalne cykle?
Ale córka jest 4 lata i 8 dni młodsza od syna.
Córka kp i to dużo. Prawie 7 miesiący pi cc i brak okresu. Właśnie dowiedziałam się ze koleżanka która urodziła równo po mnie tydzień czasu jest w ciąży. Też kp i nie miała okresu. Z tym że ona sn, a ja cc więc minimum rok od porodu musi minąć
Anolik
O kurczę, to długo ta beta jej się utrzymywała, pewnie poronienie nie na samym początku ciąży?To jest indywidualne. Ja np okres mialam ekspresowo po porodzie i tak miesiac w miesiac... A sa osoby ktore nie miesiaczkuja i rok czasu. Ale trzeba uwazac bo owulacje można miec i w ciaze zajsc. Znajoma po poronieniu miala długo bete we krwi taka na poziomie 10..nie miala miesiaczek.. Ale zaczela jej spadac w koncu... Pol roku od poronienia miala bete 4 czyli ponizej 5 i uniknela powtórnego zabiegu i sie okazalo ze w ciazy jest znow mimo ze nie miala @.
Anolik
No tak, przecież jest różnica między cc a sn. Zobaczymy co u mnie wyjdzie, tak czy siak planować to sobie można, a czas pokażeZ synem miałam po 4 miesiącach. Karmilam mieszanie.
Ale córka jest 4 lata i 8 dni młodsza od syna.
Córka kp i to dużo. Prawie 7 miesiący pi cc i brak okresu. Właśnie dowiedziałam się ze koleżanka która urodziła równo po mnie tydzień czasu jest w ciąży. Też kp i nie miała okresu. Z tym że ona sn, a ja cc więc minimum rok od porodu musi minąć
Ok 10tc. Bardzo dlugo ja trzymala beta. Ona miala ciaze mlodsza o 5 dni od mojej. I teraz jest jakos w 8tc ale jest zarodeczek serduszko wiec oby jej sie udalo. Ale juz byla bliska drugiego zabiegu. Warunek to beta ponizej 5 i tal tez sie stalo a lekarz na usg widzial u niej owu i jej powiedział.. Zadzialali i jest efekt. Dlatego jak ktoś nie planuje dzieci mimo wszystko musi uwazac bo kp i brak @ to nie jest pewna antykoncepcja.O kurczę, to długo ta beta jej się utrzymywała, pewnie poronienie nie na samym początku ciąży?
Boziu Fifi mi wszystkie wnętrzności zaraz rozerwie. On sie tak boksuje sam ze soba jakby chcial już do mnie na rączki.
reklama