reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć Dziewczyny. Mogę dołączyć? Już jakiś czas temu się tutaj witałam, ale później gdzieś zagubiłam wątek i się nie udzielałam. Teraz obiecuję poprawę :)

Na początku chciałam Wam życzyć szybkich i bezbolesnych porodów bo widzę że już dużo z Was jest bliżej końca i powitania maluszków :) Pozostałym życzę spokojnej i radosnej ciąży i zdrowych dzidziusiów w brzuszkach.

Jeśli chodzi o mnie to dzisiaj na liczniku 17+2. W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog i może dowiem się kto tam mieszka :) a jak nie to 6 marca na połówkowych kolejne podejście. Mam już córkę która niedawno skończyła dwa latka.

Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Ja pamiętam, masz termin na marzec tak? Pamiętam bo byłam chwilę na marcowkach. Ale szybko poronilam. Teraz już u mnie 29tcDziękuję [emoji8]
Ciebie też pamiętam i bardzo się ucieszyłam, że tak szybko udało Ci się znów zajść w ciążę, 29 tc to też już niewiele do końca ❤️
@Maliina Tobie też już niewiele zostalo! Jak to szybko minęło!
@martoosia04 znasz już płeć? Pamiętam że wstrzeliwaliscie się w dziewczynke

Ciebie też pamiętam i bardzo się ucieszyłam, że tak szybko udało Ci się znów zajść w ciążę, 29 tc to też już niewiele do końca [emoji173]️
@Maliina Tobie też już niewiele zostalo! Jak to szybko minęło!
@martoosia04 znasz już płeć? Pamiętam że wstrzeliwaliscie się w dziewczynke

Jeszcze nie. Jak byłam w zeszłym tyg na usg było zdecydowanie za wcześnie by cokolwiek określać, ale jak to ja, szalona matka doszukiwałam się bardzo czy coś wyrasta pomiędzy nożkami - na tamta chwile nic nie było, ale jak mowię - jeszcze wcześnie. We wtorek mam prenatalne więc liczę ze moze cos by wtedy dało rade zobaczyc.

Jeszcze nie. Jak byłam w :D:D:Dzeszłym tyg na usg było zdecydowanie za wcześnie by cokolwiek określać, ale jak to ja, szalona matka doszukiwałam się bardzo czy coś wyrasta pomiędzy nożkami - na tamta chwile nic nie było, ale jak mowię - jeszcze wcześnie. We wtorek mam prenatalne więc liczę ze moze cos by wtedy dało rade zobaczyc.
To trzymam kciuki za dziewczynkę ❤️ oczywiście chłopcy też są kochani, ale jedną małą księżniczkę każda mama chce mieć :D

reklama
Mosty i Natasza fajnie że się dołączyłyście.

Wiktorka 3mam kciuki żeby nie końcu się rozkręciło i szybko poszło.

Martoosia ja prenatalne mam na 27 lutego, nie wiem czy już nie będzie za późno

Do góry