reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ja czekam na synka:) Filipka. jutro sie okaze jakie rokowania dla mnie. ile mlody przytyl w te 4tyg i czy rozwiazanie nastapi w 38tc.. czy jest wciaz szansa na SN.. jednak cukrzyca i jego wielkosc ciagle stawiaja mnie pod znakiem zapytania.. plan porodu do sn dostalam ale moze byc roznie. mysle ze jutro to taka wyrocznia bedzie.
ale skoro pierwsza corka ponad 4kg i dalam rade SN to moze tutaj do 38tc nie bedzie az tak duzy by konieczne bylo CC. ale obawiam sie ze wtedy bez oksy nie damy rady a chcialam tego uniknac.
wszystkie moje plany wziely w łeb. mialo nie byc oksy i nacinania a przy takich warunkach lepiej mi sie bedzie zgodzic na to wszystko.

Ile ostatnio u Ciebie wazyl i ktory to byl tydzien ? Ja tez sie zastanawiam jaka bedzie u nas waga, ale teraz wizyta 27 luty.

reklama
@liczba uwazaj na siebie!
teraz mamy znow czas jakby z 1 trymestru. ja poki chodze czuje sie ok choc to spojenie bardzo boli.
ale jak tylko stane w kolejce i stoje od razu mi goraco, oblewaja mni epoty, kreci sie w glowie i mam wrazenie ze padne.

Mi to spojenie odpuscilo, ale jak stane w miejscu to zaraz do mdlenia

Najpierw chcemy by dzidzia ładnie przybierała a potem modlimy się o to by juz nie rosło [emoji23][emoji23][emoji23] mi sie marzy taki okruszek 3,5kg [emoji23]

ja czekam na synka:) Filipka. jutro sie okaze jakie rokowania dla mnie. ile mlody przytyl w te 4tyg i czy rozwiazanie nastapi w 38tc.. czy jest wciaz szansa na SN.. jednak cukrzyca i jego wielkosc ciagle stawiaja mnie pod znakiem zapytania.. plan porodu do sn dostalam ale moze byc roznie. mysle ze jutro to taka wyrocznia bedzie.
ale skoro pierwsza corka ponad 4kg i dalam rade SN to moze tutaj do 38tc nie bedzie az tak duzy by konieczne bylo CC. ale obawiam sie ze wtedy bez oksy nie damy rady a chcialam tego uniknac.
wszystkie moje plany wziely w łeb. mialo nie byc oksy i nacinania a przy takich warunkach lepiej mi sie bedzie zgodzic na to wszystko.
Śliczne imię. Na pierwszych prenatalnych lekarz też stwierdził że widzi chłopca ale wolę się nie przywiązywać bo to bardzo wcześnie było. Nie ukrywam że chciałabym synka ale z drugiej córki też się ucieszę :) Chciałabym wiedzieć już żeby móc jakieś śliczne małe ubranka kupić. Mam dużo po córce, dużo uniemwersalnych też, ale ciężko się oprzeć :) Tym bardziej że córka urodziła się zimą a teraz będzie sam środek lata więc na pewno muszę dokupić letnie rzeczy.

Życzę Ci aby jednak udało się sn. Ja mega byłam nastawiona na taki poród ale niestety córce tętno bardzo skakało i zdecydowali o cc. Teraz nie wiem jak będzie. Jeszcze o tym nie myślę.

w 26+2 bylo 1200g

moje spojenie zbyt mnie pokochalo i nie zamierza odpuscic narazie.

w 26+2 bylo 1200g

moje spojenie zbyt mnie pokochalo i nie zamierza odpuscic narazie.

Ja nie pamietam ile bylo w 26. W 30, 1800. Ostatnio 32+1 2kg . Zobaczymy na kolejnej wizycie. Ostatnio spotkalam znajoma mowili przed porodem, ze dziecko 4600 urodzila 3700. No i odwrotnie tez slyszalam. Te pomiary maja duza granice bledu. Mam nadzieje, ze uda Ci sie sn tym bardziej, ze juz jeden olbrzymek byl ;)

Śliczne imię. Na pierwszych prenatalnych lekarz też stwierdził że widzi chłopca ale wolę się nie przywiązywać bo to bardzo wcześnie było. Nie ukrywam że chciałabym synka ale z drugiej córki też się ucieszę :) Chciałabym wiedzieć już żeby móc jakieś śliczne małe ubranka kupić. Mam dużo po córce, dużo uniemwersalnych też, ale ciężko się oprzeć :) Tym bardziej że córka urodziła się zimą a teraz będzie sam środek lata więc na pewno muszę dokupić letnie rzeczy.

Życzę Ci aby jednak udało się sn. Ja mega byłam nastawiona na taki poród ale niestety córce tętno bardzo skakało i zdecydowali o cc. Teraz nie wiem jak będzie. Jeszcze o tym nie myślę.
ja bym chciala druga corcie ale maz jest szczesliwy.. jako jedyny mial szanse przedluzyc nazwisko rodzinne.. bo o ile jest popularne i pelno u nas w miescie tego nazwiska to z naszych korzeni jest tylko on.
ja poznalam plec w 22+2.. kazal nam troche na siebie czekac ale corcia byla nie lepsza tez jakos kolo 23/24tc sie dowiedzielismy.
i wtedy szal zakupowy :D

reklama
Ja nie pamietam ile bylo w 26. W 30, 1800. Ostatnio 32+1 2kg . Zobaczymy na kolejnej wizycie. Ostatnio spotkalam znajoma mowili przed porodem, ze dziecko 4600 urodzila 3700. No i odwrotnie tez slyszalam. Te pomiary maja duza granice bledu. Mam nadzieje, ze uda Ci sie sn tym bardziej, ze juz jeden olbrzymek byl ;)
u mie mialo byc 3800 a bylo 4150 :p

ale widac u nas juz ze obwod brzuszka bardzo duzy jest ja mysle ze nie pomyla sie z waga zwlaszcza ze ja mam tą cholerna cukrzyce. jakis plus minus jest oby w tym wypadku byl minus nie plus;p

Do góry