reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Mallina nie. Juz jestem przyjeta. Skurcze się wyciszyly. Dam znac
Trzymam kciuki! Podczytuje Was czasami, nie wiem czy mnie kojarzycie z wątku staraczkowego 2018 (wcześniej pisałam też na wątku 2017), ale ja większość z Was pamiętam i bardzo kibicuje :) Zanim się obejrzycie a będzie już meta, ja nie wiem kiedy to zleciało ;)

Trzymam kciuki! Podczytuje Was czasami, nie wiem czy mnie kojarzycie z wątku staraczkowego 2018 (wcześniej pisałam też na wątku 2017), ale ja większość z Was pamiętam i bardzo kibicuje :) Zanim się obejrzycie a będzie już meta, ja nie wiem kiedy to zleciało ;)
no pewnie ze Cie pamietamy :)
Widzę ze u ciebie już tuz tuz :) ale super :)

reklama
Ja pamiętam, masz termin na marzec tak? Pamiętam bo byłam chwilę na marcowkach. Ale szybko poronilam. Teraz już u mnie 29tc
To wszystkiego najlepszego kochana! :*
Dziękuję [emoji8]

Do góry