Liczba ja do ślubu się nie nadaje
nie potrafie przyżec, że będę do końca życia z kimś. Także my na "kocią łapę".
Paulina my z dolnego śląska. Moj to lubi mieć wszystko idealnie poukladane, opisane. Nawet majtki w kostke sklada, a ja tylko wrzucam swoje rzeczy i dopycham nogą. Za to robi wszystko w domu ja tylko zajmuje się dzieckiem chyba, że jest w pracy to ugotuje też obiad.
Liczba ja czasami jestem na skraju wyczerpania, myślę sobie na co mi to, chce poczuć motylki i walke o mnie. Tylko, że moj jest fantastycznym ojcem dba o naszą rodzinę, spelnia wszystkie moje marzenia (nagada sie później i marudzi no ale spełnia).
Uczciwie powiem, że nie wiem czy wierzyć w taka milość oh i ah. Takich ich wybrałyśmy z tymi wadami i zaletami. Nie można kochać kogoś za to jakim się go stworzy tylko takim jakim czlowiek jest. Nie przekonuje Cię żebyś przepraszala tylko spróbuj spojżeć na sytuacje z innej perspektywy, może też trochę wybuchlas ?
Moj mi powiedzial, kak zaszlam w ciaże że on nie chce tego dziecka. Oj zabolalo. Nie ma na te slowa wytlumaczenia i dalej we mnie siedza, ale daje mu szanse zobaczymy jak mlody się urodzi. Z córką też na początku nie popisywal się, a teraz super tata. Może potrzebowal dojrzeć może musiał poczuć, że może mnie/ nas stracic nie wiem.