martoosia04
Fanka BB :)
A ja dziś ryczałam na programie „licealne ciąże”. Para oddawała dziecko do adopcji. Wyłam jak szalona!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, że łatwo się mówi, ale miej go gdzieś ja tam zawsze sobie powtarzam że faceci to te gorsze połówki i trzeba na nich brać poprawkę a czasami jak sprawia mi przykrość mówię mu że ja nie z tych co siebie w życiu nie poradzą same, a dziecko będzie mi tylko dodawało siły i już wie, że jest na przegranej pozycji [emoji14] wtedy już standardowa procedura przeprasza, już więcej tak nie powie i takie tam [emoji14]Ostatnio idzie o wszystko. Mam ochote wyjsc i juz nie wracac. Dlugie starania, a on mi teraz bedzie na zlosc robil i sie klocil. Chyba brzucha nie widzi. Juz nawet potrafi powiedzieć, ze jak mi nie pasuje to moge sie wyprowadzic.... Dobrze wiem, ze mowi to tylko dlatego zeby mnie zabolalo, ale serio, teraz takie cos. Pasowalo by serio brac samochod, walize ,psa i niech bedzie madry sam.
Ja nie oglądam takich programów w ogóle jak słyszę trudne sprawy, dlaczego Ja itp to zaczyna mnie telepaćA ja dziś ryczałam na programie „licealne ciąże”. Para oddawała dziecko do adopcji. Wyłam jak szalona!
A ja myślałam, że tylko u mnie takie akcje czasami są [emoji14] zawsze patrzę na innych jak się kochają [emoji14] ale w sumie my poza domem też jesteśmy idealnym małżeństwem haha [emoji14] no cóż z drugiej strony jesteśmy tylko ludźmi też czasami powiem coś czego może nie powinnam, też czasami przeginam, też dużo mi pomagał w domu jak krwiaka miałam, a potrafiłam jeszcze narzekać chociaż nie siedział z tyłkiem w domu tylko cały dzień w pracy wrócił i jeszcze w domu robił no cóż jesteśmy tylko ludźmi czasami natłok spraw nas przytłacza i oczywiście tutaj absolutnie nie usprawiedliwiam takiego zachowania, ale czasami nie da się być idealnymLiczba moj też taki typ. Ja nie potrafie się gniewac wiec zaraz chodzę i gadam normalnie, też mnie nie przytula jak sie rozplacze i mowi, że zawsze możemy się rozstac. Zawsze mnie dziwi z jaka łatwością to mówi wiedząc, że mamy zaraz 2 dzieci.
Uwierz przychodzi mu z łatwością przez usta, ale jak by tak rzeczywiście miało być to by się popłakał żebyś tylko nie odchodziłaLiczba moj też taki typ. Ja nie potrafie się gniewac wiec zaraz chodzę i gadam normalnie, też mnie nie przytula jak sie rozplacze i mowi, że zawsze możemy się rozstac. Zawsze mnie dziwi z jaka łatwością to mówi wiedząc, że mamy zaraz 2 dzieci.
Ja nie oglądam takich programów w ogóle jak słyszę trudne sprawy, dlaczego Ja itp to zaczyna mnie telepać
Liczba moj też taki typ. Ja nie potrafie się gniewac wiec zaraz chodzę i gadam normalnie, też mnie nie przytula jak sie rozplacze i mowi, że zawsze możemy się rozstac. Zawsze mnie dziwi z jaka łatwością to mówi wiedząc, że mamy zaraz 2 dzieci.
Spoko mój czasami przyjdzie z pracy jeszcze obrażony chociaż sam zawinił [emoji14]Niby wiem, ze by tego nie chciał. Ale właśnie przez ta latwosc z jaka mu to przychodzi juz sie zaczelam zastanawiac czy to wszytko dla niego to takie nic. Przepraszam to mu przez gebe nie przejdzie. Przyjdzie z pracy i będzie jakby nic sie nie stalo. Dla mnie to wczoraj przelalo czare goryczy.