reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej, ja też po wizycie. Wszystko w porządku, na dole trzyma wszystko. Malutka ma już swoj pierwszy 1000g. Pomiary odpowiadają obecnemu tygodniowi. Miałam też Ktg i wszystko w porządku [emoji846] dostałam też piękne zdjęcie 3d i nie mogę przestać na nie patrzeć [emoji173]

reklama
Hej, ja też po wizycie. Wszystko w porządku, na dole trzyma wszystko. Malutka ma już swoj pierwszy 1000g. Pomiary odpowiadają obecnemu tygodniowi. Miałam też Ktg i wszystko w porządku [emoji846] dostałam też piękne zdjęcie 3d i nie mogę przestać na nie patrzeć [emoji173]
Super [emoji173]
Pokazuj ta fotke [emoji173][emoji14]

Super [emoji173]
Pokazuj ta fotke [emoji173][emoji14]
[emoji178]
20190205_214837.jpeg

W szoku jestem bo niby tylko kilogram, a już taka buzia ukształtowana. Jakby miała się zaraz urodzić. Nie mogę się napatrzec [emoji7]

W szoku jestem bo niby tylko kilogram, a już taka buzia ukształtowana. Jakby miała się zaraz urodzić. Nie mogę się napatrzec [emoji7]
Wcale się nie dziwię, ja jak mam tylko chwile siadam ze zdjęciami z USG mojego 5 cm szkraba i podziwiam z godzinę [emoji14] jak zaczarowana [emoji14]

reklama
Do góry